kalaöljy

Generic Nimi: omega-3 monityydyttymättömiä rasvahappoja (oi MAY ga 3 POL ee un SAT yoo ray ted FAT ee AS ids); Brand Names: Animi-3, Cardio Omega edut, Divista, Dry Eye Omega edut, EPA kalaöljy, kalaöljy, kalaöljy Ultra, Flex Omega edut, Icar Äitiys Essential Omega-3, Lovaza, Marine lipidirikaste, MaxEPA, MaxiTears Dry Eye Formula, Maxivision Omega-3 Formula, Mi-Omega NF, äidin Omega Advantage, Omega Essentials, Sea-Omega, Sea-Omega 30, TheraTears Nutrition, TherOmega, Vascazen

Kalaöljy kapselit sisältävät omega-3-monityydyttymättömiä rasvahappoja. Omega-3 monityydyttymättömiä rasvahappoja löytyy öljyt tietyntyyppisten kala, vihannekset, ja muiden kasvien lähteistä. Nämä rasvahapot eivät tekemät elin ja on kulutetaan ruokavalion. Omega-3 monityydyttymättömät rasvahapot toimivat alentamalla kehon tuotantoa triglyseridien. Korkea triglyseridipitoisuus voi johtaa sepelvaltimotauti, sydänsairaus, ja aivohalvaus.

Kalaöljy käytetään yhdessä ruokavalion ja liikunnan auttaa alentamaan triglyseridien pitoisuuksia veressä.

Kalaöljy voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Toteutettava Kalaöljy täsmälleen ohjeiden etiketissä, tai lääkärin määräämän. Älä ota sitä suurempia määriä tai kauemmin suositellaan.

Nielemään Kalaöljy kapseli kokonaisena. Älä riko tai avaa kapselia.

Kalaöljy on vain osa täydellinen ohjelma kohtelun, joka sisältää myös ruokavalio, liikunta ja painonhallinta. Seuraa ruokavaliota, lääkitys, ja käyttää rutiineja hyvin tarkasti.

Voi olla muita huumeita, joka voi olla vuorovaikutuksessa Kalaöljy. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

Lopeta Kalaöljy ja hakeudu ensiapuun, jos luulet olet käyttänyt liian paljon lääkettä, tai jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Vähemmän vakavat haittavaikutukset ovat todennäköisempiä, ja ehkä ei ollenkaan. Kerro lääkärille kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai on erityisen kiusallinen.

Älä käytä Kalaöljy jos olet allerginen kalalle tai soijaa.

Kysy lääkäriltä tai apteekista noin käyttämällä tätä lääkettä, jos olet

diabetes

maksasairaus

haima häiriö

kilpirauhasen

jos juot enemmän kuin 2 alkoholijuomia päivässä.

FDA raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Kalaöljy vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta käyttäessäsi Kalaöljy. Ei tiedetä, onko omega-3 monityydyttymättömät rasvahapot kulkeutuvat äidinmaitoon tai jos tämä voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä Kalaöljy ilman kertoo lääkäriltä ovat rintaruokinnan vauva. Älä anna tätä lääkettä alle 18-vuotiaille.

Käytä Kalaöljy täsmälleen ohjeiden etiketissä, tai lääkärin määräämän. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Nielemään Kalaöljy kapseli kokonaisena. Älä riko tai avaa kapselia. Kalaöljy toimii parhaiten, jos otat sen ruokaa.

Ollakseen varma, että tämä lääkitys auttaa ehdon, oman veren ehkä testata usein. säännöllisesti lääkärin.

Kalaöljy on vain osa täydellinen ohjelma kohtelun, joka sisältää myös ruokavalio, liikunta ja painonhallinta. Seuraa ruokavaliota, lääkitys, ja käyttää rutiineja hyvin tarkasti.

Säilytä Kalaöljy huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta. Ei saa jäätyä.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Pyrittävä hätätilanteissa sairaanhoidosta, tai soita Poison Help rivi 1-800-222-1222.

Vältä elintarvikkeiden, jotka ovat runsaasti rasvaa tai kolesterolia. Kalaöljy ei ole yhtä tehokas laskemalla triglyseridien jos et noudata ruokavaliota suunnitelma suositellut lääkäri.

Älä juo alkoholia. Se voi lisätä triglyseridien ja voi huonontaa tilaasi.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Kalaöljy: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Lopeta Kalaöljy ja soittaa lääkäriltä kerralla, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia

kuume, vilunväristykset, särky, flunssan oireet

rintakipu; tai

epätasaista Sykkeiden.

Vähemmän vakavat Kalaöljy haittavaikutuksia voivat olla

selkäkipu

epätavallinen tai epämiellyttävä maku suussa

vatsavaivat, röyhtäily; tai

lievä ihottuma.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088.

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti

estrogeenit (ehkäisypillereitä tai hormonikorvaushoito)

verenohennuslääkettä kuten varfariinia (Coumadin, Jantoven)

beetasalpaajaa kuten atenololi (Tenormin, Tenoretic), karvediloli (Coreg), labetalolin (Normodyne, Trandate), metoprololi (Dutoprol, Lopressor, Toprol), nadolol (Corgard), propranololi (Inderal, InnoPran), sotaloli (Betapace) , ja muut; tai

diureetti (veden pillereiden), kuten chlorothiazide (Diuril), hydroklooritiatsidia (hydrodiuriili, Microzide), klooritalidoni (Hygroton, Thalitone), indapamidi (Lozol), metolatsonin (Mykrox, Zaroxolyn), ja muut.

Tämä luettelo ei ole täydellinen ja muiden huumeiden voivat olla vuorovaikutuksessa Kalaöljy. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

Versio: 6.04. Muutettu viimeksi: 2012-07-05, 11:41:45.