käyttäessään Osteoporoosia: pysyä aktiivisena turvallinen tapa

Jos sinulla on osteoporoosi, ehkä virheellisesti ajatella harjoituksen johtaa murtuma. Itse asiassa, vaikka käyttämällä lihaksia auttaa suojaamaan luita.

Osteoporoosi on tärkeä työkyvyttömyyden syy vanhemmilla naisilla. Luun heikentävä sairaus, osteoporoosi aiheuttaa usein murtumia lonkassa ja selkärangassa – jotka voivat vakavasti heikentää liikkuvuutta ja riippumattomuus.

Miten voit vähentää riskiä näiden elämää muuttavaa vammat? Liikunta voi auttaa.

Tietyn tyyppiset liikuntaa vahvistaa lihaksia ja luita, kun taas muut lajit on suunniteltu parantaa tasapainoa – joka voi auttaa kaatumisten.

Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa käyttäessään. Postmenopausaalisille naisille, säännöllinen liikunta voivat

Kuntoilu jos sinulla on osteoporoosi keinoja löytää turvallisin, kaikkein nautittavaa toimintaa sinulle annetaan yleistä terveydentilaa ja määrä luukatoa. Ei ole yksi koko sopii kaikille reseptiä.

Keskustele lääkärisi kanssa ennen kuntoilun aloittamista osteoporoosiin. Saatat tarvita joitakin testejä ensin, mukaan lukien

Tällä välin miettiä minkälaista toimintaa nautit eniten. Jos valitset harjoituksen pidät, olet todennäköisesti pitää kiinni siitä ajan myötä.

Tällaisia ​​toimintoja ovat usein suositella henkilöille, joilla osteoporoosi

Koska eriasteisia osteoporoosin ja luunmurtumien riski, saatat olla mielellään tehdä tiettyjä harjoituksia. Käänny lääkärin tai fysioterapeutti olitpa osteoporoosiriski liittyviä ongelmia, ja selvittää, mitä harjoitukset ovat sopiva sinulle.

Voimaharjoittelu sisältää käyttö vapailla painoilla, vastus bändejä tai oman kehon painoa vahvistaa kaikkia suuria lihasryhmiä, erityisesti selkärangan lihasten tärkeitä asennon. Resistance koulutus voi myös auttaa ylläpitämään luun tiheyttä.

Jos käytät paino koneet, varo kääntyilemättä selkärangan suoritettaessa harjoituksia tai säätämällä koneita.

Resistance koulutus tulisi räätälöidä kykyä ja suvaitsevaisuutta, varsinkin jos on kipuja. Fysioterapeutti tai henkilökohtainen valmentaja, jolla on kokemusta työskentelystä ihmisten kanssa osteoporoosi voi auttaa kehittämään vahvuus-koulutus rutiineja. Oikea muoto ja tekniikka ovat ratkaisevia estää vahinkojen ja saada irti harjoitus.

Kantavissa aerobinen toimintaan sisältyy tekee aerobista liikuntaa jalat, luusto tukevat painoa. Esimerkkejä ovat kävely, tanssi, vähävaikutteisten aerobic, elliptinen koulutus koneita, Porraskiipijäjärjestelmä ja puutarhanhoitoon.

Tämäntyyppiset harjoitustyön suoraan luut jaloissa, lantion ja alaselän hidastaa mineraali menetys. Ne tarjoavat myös sydän- etuja, jotka lisäävät sydämen ja verenkiertoelimistön terveyteen.

On tärkeää, että aerobista toimintaa, kuten hyödyllisiä kuin ne ovat yleistä terveydentilaa, eivät ole kokonaisuudessaan käyttää ohjelmaa. On myös tärkeää työskennellä voimaa, notkeutta ja tasapainoa.

Uinti ja pyöräily on monia etuja, mutta ne eivät tarjoa kantavissa ladata luiden täytyy hidastaa mineraali menetys. Jos kuitenkin nauttia näistä toiminnoista, pitävät ne. Aivan varmasti myös lisätä kantavissa toimintaa kuin pystyt.

Siirtämällä nivelet kautta koko liikerataa auttaa pitämään lihakset toimivat hyvin. Venyy suorittaminen tapahtuu parhaiten, kun lihakset lämpimäksi – lopussa Harjoituksen, esimerkiksi tai sen jälkeen 10 minuutin verryttely. Niitä pitäisi tehdä varovasti ja hitaasti, ilman terhakka.

Vältä venyy että flex selkärankaan tai aiheuttaa voit taivuttaa vyötäröllä. Kysy lääkäriltäsi, mikä venyttele ovat parhaita sinulle.

Putoamisenestolaitteella on erityisen tärkeää ihmisille, joilla on osteoporoosi. Vakaus ja tasapaino harjoitukset auttavat lihaksia työskennellä yhdessä tavalla, joka pitää sinut vakaampi ja vähemmän todennäköisesti laskee. Yksinkertaisia ​​harjoituksia kuten seisoo yhdellä jalalla tai liike-pohjainen harjoituksia, kuten Tai Chi voi parantaa vakautta ja tasapainoa.

Jos sinulla on osteoporoosi, älä tee seuraavia harjoituksia

Jos et ole varma, miten terveet luut ovat, keskustele lääkärisi. Älä anna pelon murtumien pitää sinua hauskaa ja olla aktiivinen.

käydä lääkärin