kuinka elintarvikkeet voivat vaikuttaa immuniteettia flunssa (2003)

Voi mitä syöt vaikuttaa influenssaviruksen? “Varmasti se voi”, sanoo Melinda Beck, Ph.D., professori Pediatrics ja ravitsemuksen University of North Carolina at Chapel Hill. Itse asiassa mukaan Dr. Beck, se on enemmän mitä et syö, että laskee.

Dr. Beck ja hänen monitieteellinen kollegoiden parhaillaan rakentaa niille aikaisemmassa havaintoon, että hiirillä, ruokavalio huono ravinteiden seleeniä aiheuttaa mutaatioita esiintyy influenssaviruksen, joten se vaarallisempi. Kun virus on muuttunut, vaikka hiiret joiden ruokavaliot ovat seleeni-riittäviä ovat alttiita vaarallisempia rasitusta.

“Nämä havainnot viittaavat uusi alue flunssa tutkijoille, eli vuorovaikutus isännän ravitsemus- ja virus genetiikka”, sanoo tohtori Beck.

Seleeni löytyy kasvikunnan, kuten Brasiliassa pähkinät ja täysjyvävilja sekä joissakin lihaa ja äyriäisiä. Sen sisältö elintarvikkeissa riippuu seleeniä maaperässä, jossa kasvit kasvavat tai eläimet laiduntavat. Seleeni on sisällytetty entsyymejä, jotka ovat antioksidantin ominaisuuksia. Nämä entsyymit ovat tärkeitä suojella soluja vaurioilta vapaat radikaalit, joita tuotetaan infektion aikana.

Seleeni on myös myrkyllisiä, jos kulutetaan liikaa, joten Institute of Medicine on perustanut haitattoman raja aikuisille on 400 mikrogrammaa vuorokaudessa.

Uudessa rahoittaman hankkeen theernment, Dr. Beck on edelleen tutkii suhdetta seleenin puute ja mutaatio influenssaviruksen. Työskentely tiimin virologien immunologeja, solubiologeja, biokemistejä, ja ravitsemusasiantuntijoiden, hän tutkii, mitä tapahtuu solutasolla ja molekyylitasolla kun seleeni-hiirillä sekä ihmisen epiteelisoluja kasvaa laboratoriossa sairastaa influenssavirus .

Muun muassa joukkue toivoo oppia

Tutkimuksessa, jossa verrattiin vaikutusta mutatoitunut influenssaviruksen hiirillä kanssa tai ilman riittäviä seleenin niiden ruokavalion, tutkijat huomasivat, että puolet seleeni-puutoshiirissä kuoli infektioon usein muutaman päivän sisällä, kun hiiriä ei riittävästi seleeniä kuollut . Seleeni-hiirillä oli suuria määriä tulehdusta edistäviä kemikaaleja niiden keuhkot, mikä voi selittää laajat keuhkovaurion niissä eläimissä, toteaa Dr. Beck. “Tämä havainto on erityisen mielenkiintoinen”, hän lisää, “koska kuolemat ihmisillä tartunnan lintuinfluenssa saattaa johtua kehon kyvyttömyys hallita tulehdus.” ????