kulta bond lääkkeitä kehon jauhe

Terapeuttinen luokka: Protectant, Dermatologiset

Käyttää For Gold Bond Medicated vartalopuuteri

Tämä lääke on saatavana over-the-counter (OTC) tuote.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä mentoli ja sinkkioksidia ajankohtainen voide lapsilla.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille mentoli ja sinkkioksidia ajankohtainen voide iäkkäillä potilailla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Ennen Gold Bond Medicated vartalopuuteri

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät mentolia ja sinkkioksidi. Se ei voi olla ominaisia ​​Gold Bond Medicated vartalopuuteri. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä juuri siten kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, tai eivät käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi iholla vain. Älä päästä sitä silmiin. Älä käytä syviä tai pistohaavoja. Sitä voi käyttää iholla alueelle haavan ympärillä.

Käyttää

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Jos sinun tai lapsen oireet eivät parantaa 7 päivän kuluessa, tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Jos sinä tai lapsesi vahingossa niellä lääkettä, soita lääkärille tai myrkytystietokeskukseen heti.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus OTC Over the counter

Oikea käyttö mentoli ja sinkkioksidia

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Vaippaihottuma Calmoseptine, sinkkioksidi ajankohtainen, Risamine, Desitin Rapid Relief Cream, Vusion, Triple Paste, lanoliini ajankohtainen, Boudreaux Butt Liitä, Baza Kirkas, Caldesene, Aloe Grande, Unna-Flex Elastinen Unna Boot 4 tuuman, ihottuma Relief

Varotoimet Vaikka käyttäminen Gold Bond Medicated vartalopuuteri

Gold Bond Medicated vartalopuuteri Side Effects

mentoli / sinkkioksidi ajankohtainen