Kuntoon ilmaiseksi

Salaisen saamaan sopivaksi ilmaiseksi on käyttää kaikki mahdollisuudet olla aktiivisia.

Aseellinen hieman get-up-and-go ja hyvä suunnittelu, voit olla vahvempia kuin koskaan aiemmin kuluttamatta penniäkään.

Olemme avukseen alkuun kunto asiantuntijoiden avulla voit tutkia uusia tapoja ja paikkoja käyttää ilmaiseksi. Napsauta seuraavia linkkejä lisätietoja.

Kävely aliarvioida muotona liikuntaa, mutta se on yksi helpoimmista tavoista saada enemmän toimintaa osaksi päivää, painoa ja tervehtynyt. Tutkimus osoittaa, että ihmiset, jotka sopivat kohtalainen aktiivisuus, kuten kävely, jokapäiväiseen elämään polttaa enemmän energiaa kuin ne, jotka tekevät viikoittain käyntejä kuntosalilla.

Walk kaikkialla

Yrittää sovittaa kävelyä osaksi rutiini ditching auton käyttöä lyhyillä matkoilla, kävely kaikki tai osa matkaa töihin, bussista tai junalla yhden luukun varhain, ja suunnittelu pidempiä lenkkejä viikonloppuisin. Saamaan terveyshyötyjä, pyrkivät kävellä 10000 askelta päivässä, joka voi polttaa jopa 400 kaloria. Jotta seurata kävely, käytä askelmittari.

Sohvalle 5K (C25K) on vapaa käynnissä suunnitelma, joka on kehitetty auttamaan aloittelijoista päästä käynnissä. Running on hyvä laihtuminen, parantaa sydämen ja keuhkojen toimintaa, vahvistaa luita ja antaa sinulle yleinen hyvänolon tunnetta. C25K kehitettiin noviisi juoksija, joka päätti kirjoittaa suunnitelma auttaa hänen viidenkymmenen jotain mum saada pois sohvalta ja alkaa näkyä liikaa. Järjestelmässä on kolme ajoa viikossa, lepopäivä keskenään, eri suunnitelman kunkin yhdeksän viikkoa. Valintoja on kehittänyt oman joukon vapaita C25K podcasteja auttaa saavuttamaan käynnissä tavoite.

Valmistuneiden C25K tai säännöllisen juoksijat, kokeile 5K +, juokseva podcasteja sarjan suunniteltu toimimaan tekniikkaa, nopeutta ja kestävyyttä.

Fancy personal trainer, mutta ei ole varaa sellaista? Lujuus ja Flex podcasteja ja saat Valmentaja ilmaiseksi. Olkoon virtuaalinen kouluttaja valmentaja läpi sarjan laitteiden vapaan harjoituksia suunniteltu parantamaan voimaa ja joustavuutta. Harjoitus ohjeet ja vauhti on helppo seurata, varmistaa teet jokaisen tehtävän oikein ja ajoissa. Viiden viikon Lujuus ja Flex suunnitelma sisältää viisi 35- 45 minuutin podcasteja, jotka ovat saatavana mobiili ladata MP3-soittimet, matkapuhelimet, iPodit ja iPhonet.

Koe todella virkistävä ja vapauttava kokemus pyörällä, ja parantaa terveyttä prosessissa. Luvut osoittavat, että noin 42% briteistä omistaa pyörä. Olitpa pyöräily töihin, kouluun, kauppoihin tai huvin, nöyrä polkupyörä on helppo tapa saada enemmän aktiivisia.

Pyöräily työhön on yksi helpoimmista tavoista asentamisesta käyttää oman päivä. Se myös säästää rahaa bensiiniä tai joukkoliikenteen kustannuksia. Jos sinulla ei ole pyörä, voit ehkä saada halvalla pyörä kautta Cycle työskennellä järjestelmään. Jos sinulla on vanha pyörä, joka on kerännyt pölyä, harkitse sitä huoltaa erikoistunut pyörä kauppa varmistaa sen ajokuntoinen ennen sitä kierrokselle.

Sohvalle 5K

Jos etsit helppo tapa lisätä aktiivisuutta osaksi päivää, kun portaat on ei-murskata. Porraskiipijäjärjestelmä polttaa enemmän kaloreita minuutissa kuin lenkkeily ja laskee kohti suositellaan 150 minuuttia viikoittain liikuntaa. Tutkimus osoittaa, että säännöllisesti ottaen portaita on hyvä vahvan luuston, sydän kuntoa ja painonhallintaan. Se on myös turvallinen, vähän vaikutusta liikunta, joka ei vaadi laitteita. Yksi parhaista osista noin Porraskiipijäjärjestelmä on, miten helppoa on mahtua jokapäiväiseen elämään.

Muista peleissä käyttää pelaamiseen leikkikentällä? Pelit kuten “piilosta”, “se”, “juuttunut mutaan” ja “cowboyt ja intiaanit” eivät ole vain hauskaa, he erinomainen harjoitus, too. Denise Page, YMCAfit johtaja, kertoo leikkipaikka pelit ovat kuin intervalli koulutusta urheilijat käyttävät. “Nämä pelit sisältävät lyhyitä, teräviä murtuu toiminnan ja lepoaikojen, jotka ovat hyvin tehokkaita parantaa kuntoa, varsinkin jos et ole yleensä kovin aktiivinen”, hän sanoo. Park pelit ovat ihanteellinen tapa koko perheelle saada aktiivinen yhdessä, pitää hauskaa ja saada terveyshyötyjä prosessissa.

Polttaa kaloreita, laihtua ja tuntea suurta meidän laitteiden valinta kodissa rutiinit

Jos et ole käyttänyt hyppynaru koska koulusi leikkikenttä päivää, niin nyt on tilaisuutesi löytää uudelleen miten hauskaa ja hyödyllistä hyppimistä voi olla. Erinomainen tapa pysyä kunnossa, ohita voidaan tehdä missä tahansa milloin tahansa. Vain muutaman minuutin ohita koulutus tuo monenlaisia ​​terveyshyötyjä, kuten sydämen ja keuhkojen kunto, vahvat luut, tasapaino ja joustavuus. Keskimääräinen henkilö polttaa jopa 200 kaloria 15 minuutin sivuutan. Ohittaminen on rasittava liikunta, niin alkaa hitaasti. Kokeile ohita 20-30 sekuntia, marssivat paikan päällä 30 sekuntia, ja sitten toista. Kunnon, voit lisätä aikaa ohitat varten. Kun olet täydentänyt perus liikkuu, voit tehdä harjoitus mielenkiintoisempia kokeilemalla eri hyppyjä.

Trim polkuja (tunnetaan myös kuntopolut tai aktiivisuuden polkuja) koostuvat yksinkertaisen kuntolaitteet, kuten nojapuut, pukkihyppy lohkot, taipuvainen paina-ups ja tasapaino palkit, siroteltu ympäri puistojen, virkistysalueiden tai rinnalla pyörätiet. Vapaa laitteita voidaan tehdä erilaisia ​​harjoituksia, kuten askel-ups, istumaannousuja, keuhko ja paina ups, kehittämään tasapainoa, voimaa ja koordinointi. “Kuten kaikki uudet käyttää rutiineja, alkaa hitaasti ja pysyä omassa mukavuusalueen”, sanoo kunto kouluttaja Joanna Hall. “Voimakkuutta harjoituksen vähitellen kuntosi paranee.” Käytä Internetiä oppia tehdä harjoituksia kunnolla saada eniten niistä ja onnettomuuksien välttämiseksi. Kysy kunnanvaltuuston jos on leikata trail omalla alueella.

Lujuus ja Flex liikuntaa

Parantaa terveyttä ja ympäristöä samalla kanssa ulkona vaihtoehto kuntosalille. Treenata kaivaminen, istutus, karsiminen ja polku-clearing yksi 95 ilmaiseksi Green Kuntokeskukset ympäri maata, hoitaa Conservation Vapaaehtoiset. Kokeneet johtajat ohjaavat vapaaehtoiset erilaisilla käytännön hankkeita, antaa sinulle mahdollisuuden puuttua fyysisen työpaikkojen ulkona. Tämä voi parantaa voimaa ja kestävyyttä, ja kasvattaa käytännön taitoja ja luottamusta. On istuntoja kaikille kunto tasoilla, eikä edellinen puutarhanhoito tai säilyttämistä kokemus on tarpeen.

Tutkimus yliopiston Essex osoittaa, että käyttää ulkona parantaa ihmisten fyysisen ja henkisen terveyden yli menee sisätiloissa kuntosaleja, jopa talvella. Tässä mielessä, National Trust on värvätty ulkoliikuntaan asiantuntijat Eco Fitness suunnittelemaan vapaa ulkona kunto-ohjelma voi seurata, säästä riippumatta. 31-päivän ohjelma on suunniteltu helpottamaan ihmisiä osaksi ulkona järjestelmää, jossa liikunta on hauskaa sijaan rasittavaa. Ei tarvita mitään laitteita. Harjoituksia haasteeseen kuuluu teho kävely, puu paina ups ja “täplikäs koiria” (taaksepäin liikkumiseen paikan päällä käyttämällä vastakkaiseen kädet ja jalat).

Military-style liikuntatunteja tapahtuu puistoissa ylös ja alas maahan. Ei ole mitään syytä, miksi et voi luoda omia boot camp-tyyliä harjoitus ilmaiseksi ja ilman, että joku haukkuu tilauksia sinulle. Vain suunnitella rutiinia, sekoittamalla ajetaan useita harjoituksia, kuten hyppääminen tunkit, kyykky, lunges, käynnissä ylös ja alas portaita, punnerruksia, penkki laskut ja kyykky iskuja. Tehdä hieman tutkimusta verkossa varmista teet harjoitukset oikein ennen aloittamassa. Saat ylimääräistä motivaatiota, yrittää rekisteröidä ystävä tehdä boot camp istuntojen teille.

Ihmiset usein antaa pois kuntoilutuotteista, kuten painot, hyppynarut tai jumppapalloista. Ne ovat sellaisia ​​asioita ihmiset ostaa suuria toiveita ja sitten laite sijaitsee noin pölyttyneet. Tarkista yhteisö ilmaistarjous sivustot, kuten Freegle, Freecycle ja SnaffleUp, ja lähettää sähköposteja sanomalla etsit käyttää laitteita. Etsi säännöllisesti ja saatat saada onnekas. Toinen vaihtoehto on vaihtaa oman toivottuja harjoitus vaihde joillekin eri urheiluvälineitä käyttäen sivustot kuten Swapz.

Ajatus kävelee ryhmälle vieraita aikana jalkapallopelin ja pyytää liittymään saattaa kuulostaa hieman ärsyttävä, mutta sillä edellytyksellä, voit työskennellä jopa pullo, tämä on sekä erinomainen tapa saada sopivaksi ja saada ystäviä. Valitse ryhmä pelaajat samanikäisiä ja kykyä, ja jotka näyttävät kuin he juuri aloittamassa niiden peli. Jos peli on jo alkanut, maalivahti on todennäköisesti paras henkilö lähestyä. Useammin kuin ei, voit olla tyytyväinen ja se avaa mahdollisuuden saada säännöllistä peli ja vapaa harjoitus.

Paikallinen vapaa-ajan keskus voi hyvinkin olla tarjoaa aloitteita, kuten ilmainen liikuntaa tai vapaa uida tiettyihin viikonpäivinä kannustaa ihmisiä saada kuntoon. Monilla viranomaisilla on myös ulkona kuntosaleja (joka sisältää paljon samoja laitteita löytyy sisätiloissa kuntosali), koripallo vanteet, tenniskentät ja jalkapallokentät, että voit käyttää maksutta. Saatat myös olla oikeus ilmaiseen vapaa-ajan palvelut, jos olet alle 16 tai yli 60, tai jos saat etuja. Fitness asiantuntija Laura Williams sanoo: “Ota yhteys paikalliseen viranomainen selvittää mitä on tarjolla ja hyödyntää näitä palveluja, jotka rahoitetaan veroja kun kaikki.”

Jos haluat antaa kuntosalille mennä tai olet kehittämässä vieroitusoireita peruuttamisen jälkeen jäsenyyden, hyödyntää vapaasti yhden päivän kuntosali kulkee monta ketjua tarjoavat. Kertoa, että kuntosali luultavasti parhaansa saada sinut maksettu jäsenyyden jälkikäteen, mutta ei ole velvoitetta laisinkaan tekemään niin.

Pyörällä töihin

Onko teillä vapaa kunto vinkkejä? Jaa ideoita lukijoillemme kommentit alla.

18/01 /

18/01 /

Palvelut

Sijainti

Porraskiipijäjärjestelmä

Lujuus ja joustavuus podcast-sarjan ja saat ilmaisen personal trainer

Meidän C25K suunnitelman tarkoituksena on saada vain joku pois sohvalta ja käynnissä 5 km vuonna yhdeksän viikkoa

Park pelit

Ota käynnissä seuraavalle tasolle uusia podcasteja Couch on 5K valmistuneet

Parantaa voimaa, tasapainoa ja joustavuutta näiden askel-askeleelta oppaita

Otamme tietovisa nähdä miten pisteet

Selvitä, mitkä urheilua olet parhaiten soveltuvat tähän lyhyt psykologinen ja kelpoisuuskokeen

Saat aktiivisempi riippumatta iästä tai kuntotason, kuten vihjeitä pysyä motivoituneita.

Home harjoitukset

ohittaminen

Step-by-Step urheilu ja kuntoiluohjeemme avulla saat aktiivisempi ja pitämään motivaation

Trim polkuja

Tehosta terveyden ja kunnon hauskaa ja käytännön ideoita saada aktiivinen ja parantaa yleistä terveyttä

Green Kuntokeskukset

ulkokuntosali

DIY boot camp

free laitteet

Park jalkapallo

Ota yhteys paikallisen viranomaisen

Vapaa kuntosali kulkee

Palvelut lähelläsi

Lujuus ja Flex

Hanki käynnissä Couch on 5K

5K + käynnissä podcasteja varten C25K valmistuneiden

Harjoitukset ikääntyneiden

Haluatko selvittää, miten terve olet?

Mikä on urheilua?

Fitness videot

Harjoitus: aloittanut

Terveys ja kunto