lämpöhalvauksen syyt

Kehon lämpö yhdistettynä ympäristön lämpö aiheuttaa mitä kutsutaan oman ytimen lämpötila – kehon sisäinen lämpötila. Elimistö tarvitsee säännellä lämpösäteilykertymää (ja, kylmällä säällä, lämpöhäviö) ympäristöstä säilyttää sisälämpötilaan se on normaalia, noin 98,6 F (37 C).

Kuumalla säällä, elimistö jäähtyy itse pääasiassa hikoilu. Haihtuminen hiki säätelee kehon lämpötilaa. Kuitenkin, kun käyttää sinnikkäästi tai muuten overexert kuumissa, kosteissa sää, elimistö on vähemmän mahdollisuuksia jäähdyttää itseään tehokkaasti.

Kehosi epäonnistuminen jäähtyä itsestään

Tämän seurauksena elimistö voi kehittyä lämpöä kramppeja, lievin lämpönä liittyviä sairauksia. Merkkejä ja oireita lämmön kramppeja kuuluu yleensä raskas hikoilu, väsymys, jano ja lihaskouristuksia. Pikaista hoitoa yleensä estää lämmön kramppeja välillä etenee lämpöhalvauksen.

Muut syyt

Voit yleensä voi hoitaa lämmön kramppeja juomalla nesteitä tai urheilujuomat sisältäviä elektrolyyttejä (Gatorade, Powerade, muut), joutumassa viileissä lämpötiloissa, kuten ilmastoiduissa tai varjoisassa paikassa, ja lepo.

Lisäksi kuuma sää ja rasittavaa liikuntaa, muita syitä lämpöhalvauksen sisältävät