maailmanlaajuinen tutkimus Indonesiassa

Yhteenveto Past and Present theernment-tutkimusohjelmat

Mukaan Maailman terveysjärjestön (WHO), Indonesia on tällä hetkellä eniten maailmanlaajuisesti kumulatiiviset tapausten ja kuolemista johtuu lintuinfluenssaan. Yhdysvaltain Centers for Disease Control and Prevention raportoi, että dengue-kuume, Chikungunya kuumetta, Japanin aivotulehdus, halkiomatotautia, ja leptospiroosia ovat endeemisiä tälle alueelle.

WHO tiedot osoittavat, että huolimatta suhteellisen alhainen menot terveys- alueen, Indonesian lapsikuolleisuus on alhainen verrattuna sen naapureiden. Aids-epidemia on keskittynyt lähinnä huumausaineita suonensisäisesti käyttäville ja seksityöntekijät joillakin alueilla, joissa on alhainen infektion väestössä.

Nykyisin theernment rahoitusta Indonesiassa tuetaan tutkimusta HIV / AIDS, malaria, ja influenssa, kuten lintuinfluenssa. Alalla HIV / AIDS, Indonesia osallistuu Aasian ja Australian alueen theernment tukeman International Epidemiologiset Tietokannat arvioida AIDS. theernment tukee myös ulkopuolinen tutkimushanke aids-aineet Meriorganismeista, johon liittyy yhteistyötä yhdysvaltalainen ja Indonesian yliopistossa. theernment tukee malarian liittyvää tutkimusta Indonesiassa typpioksidin ja vakava malaria. theernment on ollut ennen yhteistyökumppaneinaan merivoimien Medical Research Unit (NAMRU) II Jakartassa, ja rahoitetaan parhaillaan NAMRU II hanke liittyvät klorokiiniresistenttiä vastarinnan Plasmodium falciparum.

theernment tukee Kaakkois-Aasian Influenssa Clinical Research Network (SEA ICRN), monenvälisen, yhteistyökumppanuus sairaaloiden ja laitosten Indonesiassa, Thaimaassa, Iso-Britannia, Yhdysvallat, ja Vietnam. Tämä kumppanuus sisältää theernment ja kansainväliset instituutiot, kuten WHO, Oxford University, ja Wellcome Trust. Tällä hetkellä kolme kliinistä sivustoja Indonesiassa, jotka ovat osa SEA ICRN: Persahabatan Hospital, professori, tohtori Sulianti Saroso Hospital for Infectious Diseases, ja Hasan Sadikin Hospital. Nämä sivustot ovat mukana terapeuttisessa tutkimuksessa suurina annoksina verrattuna Standard-annos oseltamiviirille vaikeiden Influenssa ja Lintuinfluenssa: vaiheen II kaksoissokkoutettu, satunnaistettu, kliininen koe (SEA-001).

theernment myös hiljattain solminut sopimuksen St. Jude Lasten Research Hospital, Memphis, Tennessee, perustaa osaamiskeskuksena influenssan tutkimus- ja Surveillance suorittaa perus- influenssa tutkimustoimintaa ja eläinten valvontaa Indonesiassa yhteistyössä Hong Kong / Kiina ja Thaimaa.