maailmanlaajuinen tutkimus Intiassa

Yhteenveto Past and Present theernment-tutkimusohjelmat

US-Intian Science and Technology sopimukset

Vuodesta 1999 theernment on merkittävästi lisännyt rahoitusta ja yhteistyötä laitosten Intiassa. theernment tukeman tutkimuksen ja koulutuksen kohdistuvat ensisijaisesti HIV / AIDS, jossa lisärahoitusta tutkimuksen HIV-infektiot, tuberkuloosi (TB), filariaasit, Leishmania, ja muita sairauksia. Merkittävimmät theernment tukemia ohjelmia, joihin Intia ovat Indo-US-. Vaccine toimintaohjelma; HIV Prevention Trials Network; Kansainvälisen Centre for Excellence in Research (ICER) sivusto Chennai; Kansainvälinen Epidemiologiset Tietokannat arvioida AIDS; Centers for AIDS Research; ja AIDS kansainvälinen koulutus- ja tutkimusohjelma. Yhdessä otherernment tus) laitosten ja keskusten, theernment osallistuu Yhdysvaltain ja Intian kahdenvälinen sopimus HIV / AIDS ehkäisyyn sponsoroi theernment Office of AIDS Research.

Laaja valikoima infektiotautien ja tarttuvien tautien vaikuttaa Intian väestöstä, kuten HIV / AIDS, tuberkuloosi, malaria, dengue-kuume, filariaasi, Chikungunya kuumetta, ja lepra. Mukaan Maailman terveysjärjestön HIV / AIDS aikuisten keskuudessa on 0,4 ja 1,3 prosenttia. Kuitenkin, koska Intian suuri väestö, on arvioitu olevan toiseksi eniten aids. Intia on myös korkea esiintyvyys TB. Vuonna 2007 vahvistettiin puhkeamisen Intian kolera ja useat zoonooseja (ne tarttua eläimistä), kuten Chikungunya kuumetta, Nipah virusinfektio, malaria, Japanin aivotulehdus, leptospiroosi ja dengue-kuumeen.

theernment tukema tutkimus liittyy tutkimuksiin sekä sairauksien ja interventiot (esim rokotteen kehittäminen). Muutamia esimerkkejä Intian instituutio kumppaneina theernment tukema tutkimus ovat National AIDS Research Institute, Pune; Y.R. Gaitonde Centre for AIDS Research and Education Medical Center, Chennai; ja All India Institute of Medical Sciences, New Delhi.

Sateenvarjo sopimus tieteen ja teknologian yhteistyötä U.S.ernment ja theernment tasavallan Intian allekirjoitettiin 17. lokakuuta, 2005.

Yhteinen lausuma välillä Yhdysvaltain Centers for Disease Control and Prevention ja Intian neuvoston Medical Research (ICMR) laajentamiseen Indo-US-. Yhteistyö Infectious Diseases, tunnetaan myös Kehittyvien ja uudelleen esiintyviä tartuntatauteja ja Disease Surveillance (ERIDDS), allekirjoitettiin 7. kesäkuuta 2005. ERIDDS toteuttamissuunnitelman, allekirjoitettu 16. lokakuuta 2007 paikkoja theernment alla sateenvarjon ERIDDS yhteisen lausuman (2005).

Yhteinen lausuma välillä Yhdysvaltain Department of Health and Human Services (HHS) ja terveys- ja perheiden hyvinvoinnin (MOHFW) Intian Collaboration ehkäisemisestä sukupuolitauteja ja HIV / AIDS allekirjoitettiin 29. kesäkuuta, 2006.

Yhteinen lausuma välillä HHS ja MOHFW varten äitien ja lasten terveyden sekä Human Development Research uusittiin ja allekirjoitti 29. kesäkuuta, 2006.

Yhteinen lausuma välillä HHS ja MOHFW varten Collaboration in Environmental and Occupational Health allekirjoitettiin 29. kesäkuuta, 2006.

Yhteinen lausuma välillä ICMR ja HHSernment / theernment Division of Intramural Research perustamaan ICER klo tuberkuloosin Research Center Chennaissa allekirjoitettiin kesäkuussa 2003.

Yhteinen lausuma välillä HHSernment / theernment ja Department of Biotechnology Intian uudistaa Indo-US-. Vaccine toimintaohjelma allekirjoitettiin 3. toukokuuta, 2007.