maailmanlaajuinen tutkimus kysymyksiä ja vastauksia

Tutkimusalueet

talousarvio

theernment rahoittaa laaja kansainvälinen biolääketieteellisen tutkimuksen tarttuvaa, immunologisen, ja allergisten sairauksien ja vaivojen. theernment junat ja tekee yhteistyötä tutkijat ympäri maailmaa ja tukee hankkeita yli 100 maassa. Maailmanlaajuinen tutkimus kattaa laajan kirjon sairauksia ja tiloja, kuten HIV / AIDS, malaria, influenssa, tuberkuloosi, diabetes, astma, ja monet muut.

Katso tutkimus aiheen tietoja yksittäisistä tutkimusalueita.

Avustukset ja koulutus

Ei On manyernment laitokset ja keskukset, jotka tukevat liittyvä tutkimus HIV / AIDS, sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Office of AIDS Research, joka sijaitsee theernment toimiston johtajan koordinoi tieteellinen, budjetti-, ja politiikan tekijät aidsin tutkimusta acrossernment.

Ulkomaiset tutkijat Federal Labs

Seeernment Office of AIDS Research lisätietoja.

theernment on sitoutunut tukemaan tutkimusta HIV / AIDS, joka hyödyttää ihmistä asuu Yhdysvalloissa, sekä ihmiset eri puolilla maailmaa. theernment HIV / AIDS Kliinisten tutkimusten verkkoja, esimerkiksi olla sivustoja eri puolilla maata, jotka keskittyvät erityistarpeisiin US väestön, mukaan lukien HIV-rokotteen tutkimus ja kehitys, lääkekehityksen ja HIV-infektio.

kliiniset kokeet

theernment toimii myös läheisessä yhteistyössä yhteisön järjestöjen Yhdysvalloissa levittää tietoa HIV-infektio, AIDS, ja siihen liittyvät theernment tutkimustoimintaa. Esimerkiksi theernment HIV Vaccine Research Education Initiative (NHVREI) toimii yhteisön johtajat, kansallisten organisaatioiden, terveydenhuollon ammattilaisille, ja kasvattajat antaa tietoa HIV-rokotteen tutkimus sekä tapoja, joilla he voivat auttaa tutkimustyötä. NHVREI Tavoitteena on luoda ympäristö, jossa HIV-kärsineiden yhteisöjen ja yksilöt ovat tietoisia, koulutettuja, ja tukee HIV-rokotteen tutkimus ja enemmän myönteisiä asenteita vapaaehtoistyötä kliinisissä tutkimuksissa.

Katso HIV / AIDS Clinical Networks ja NHVREI verkkosivuilla lisätietoja.

Ottaa yhteyttä

Vaikka malaria hävitettiin Yhdysvalloissa aikana 1950-luvun alussa, noin 1500 tautitapauksia diagnosoidaan vuosittain Yhdysvalloissa, mukaan theernment (). Valtaosa näistä tapauksista esiintyy matkustajien ja maahanmuuttajat palaavat malaria-endeemisillä alueilla.

Vaikka malaria on eksoottisia useimmissa lauhkean maissa, on merkittäviä huolenaiheita, että se voi jälleen nousta lääkkeille vastustuskykyisten malariaparasiiteissä ja torjunta-resistenttejä hyttyset kehittyä ja levitä. Yli 3 miljardia ihmistä (yli 40 prosenttia maailman väestöstä) asuu maat ja alueet, jotka ovat vaarassa malaria. Malaria tutkimus- ja rokotteen kehittäminen ovat keskeisiä tekijöitä strategiassa vähentää ja lopulta hävittää malarian maailmanlaajuisesti.

Lue theernment Malaria tutkimusohjelma

Kyllä. Monet theernment tiedemiehet säännöllisesti yhteistyötä ulkomaisten tutkijoiden ja biolääketieteellisen tutkimuksen organisaatioita ja jonkin verran työtä ulkomaisissa laboratorioissa tai tutkimuslaitosta. Lisäksi theernment tutkijoiden ja tieteestä ylläpitäjät usein matkustaa ulkomaille helpottaa tutkimusyhteistyötä tai toimittaa johdon ja valvonnan kansainvälisen tutkimuksen ja palkintoja.

theernment on myös perustettu pitkäaikaisen tutkimushankkeita ja sivustoja ulkomailla. Nykyisin theernment on kokopäiväistä henkilökuntaa lähetetty Kiinassa, Intiassa, Mali, Etelä-Afrikassa, ja Uganda.

Tilivuonna (FY) 2015 theernment käyttänyt noin $ 436,5 miljoonaa tukea kansainvälistä terveyden tutkimuksen.

Vuonna FY 2015 theernment tukee tutkimusta 111 maissa.

Theernment tehtävänä on ymmärtää paremmin, hoitoon, ja lopulta estää tarttuvan, immunologisen, ja allergisia sairauksia. Koska monimutkaisia ​​biolääketieteen ja se, että monet tartuntataudit esiintyy pääasiassa Yhdysvaltojen ulkopuolella, kansainvälinen yhteistyö on olennainen osa onnistunutta infektiotauti ja immunologian tutkimusta. Lisäksi ulkomaisten tutkijoiden on usein arvokasta kokemusta ja asiantuntemusta ja ne voivat jakaa paikallistuntemus, auttaa theernment tukemien kliinisissä tutkimuksissa, ja tarjota muita kriittisiä maksuja etukäteen theernment tutkimusohjelmia.

Koska tehokas yhteistyö edellyttää, että theernment tieteellisten kumppanien parantaa niiden kykyä toteuttaa biolääketieteellisen tutkimuksen instituutti panostaa myös koulutuksen ja tieteellisen valmiuksien, yleensä yhteistyössä paikallisten organisaatioiden andernments maailmanlaajuisesti. theernment myös tukee aktiivisesti tieteellisen verkon kautta ulkomaisten tutkijoiden tulla pitkäaikainen yhteistyökumppanit US tutkijoita.

Usein kansainvälinen tutkimus vaaditaan vastaamaan kriittisiä tieteellisiä kysymyksiä, etenkin tartuntataudit, jotka ovat harvinaisempia Yhdysvalloissa. Nykypäivän toisiinsa yhteiskunnassa, tartuntatautiepidemioihin on maailmanlaajuisia vaikutuksia sekä suoraan taudin leviämisestä ja välillisesti taloudellista ja poliittista epävakautta, että nämä terveysongelmia voivat aiheuttaa. theernment tuki kansainvälisen tutkimuksen auttaa kehittämään uutta tietoa parantamiseksi diagnosointiin, ehkäisyyn ja hoitoon tartuntatauteja, joilla on potentiaalia maailmanlaajuisia vaikutuksia.

Tarkista theernment Kansainväliset palkinnot osassa tutkimusrahoitusorganisaatioita verkkosivuilla resurssit, rahoitus linkkejä ja yhteystiedot.

Lue Ulkomaiset työntekijät onernment palkinnot SOP.

Ei. Et tarvitse US kuuluminen tai kansalaisuudesta tulla saaja tai päätutkijan. Lue lisää osoitteessa oikeutettujen Grant. Yhdysvaltain kongressi on valtuuttanut thaternment tukea lupaavia biolääketieteellisen tutkimuksen sekä Yhdysvalloissa että kansainvälisesti.

Kyllä. theernment tukeman tutkimuksen koulutus tapahtuu tutkimusapurahoja ja sopimuksia. Koska nämä eivät ole muodollista koulutusta mekanismeja ja ohjelmia, sinun ei tarvitse olla Yhdysvaltain kansalainen tai asukas osallistua niihin.

Kyllä. theernment tukeman tutkimuksen koulutus tapahtuu tutkimusapurahoja ja sopimuksia. Koska nämä eivät ole muodollista koulutusta mekanismeja ja ohjelmia, sinun ei tarvitse olla Yhdysvaltain kansalainen tai asukas osallistua niihin.

Se saattaa. Katso ulkomaalaisten työntekijöiden onernment palkinnot SOP lisätietoja.

Kyllä. Ulkomaiset hakijat voivat ja eivät onnistu obtainingernment avustuksia, jos ne tarjoavat asiantuntemusta, innovatiivisia ideoita, tai resursseja ei ole saatavilla Yhdysvalloissa hakijoiden. Lisätietoja, katso Foreign Applications ylimääräinen Review Step.

Kyllä. Theernment Visiting ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia ulkomaisten tutkijoiden kouluttaa ja harjoittaa tutkimusyhteistyötä aternment.

Ulkomaiset tutkijat tekevät tärkeän panoksensa toernment tutkimusta. Tekemällä yhteistyötä parhaan tieteellisen mielet kaikkialla maailmassa, theernment voi parantaa huippututkimusta joka hyödyttää ihmisten terveyttä Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa. Kun nämä tutkijat palaavat kotimaihinsa, ne tulevat osaksi tieteellisten verkostojen ja kehittää pitkän aikavälin yhteistyötä tutkijoiden at theernment, jatkuvaa eduksi biolääketieteen innovaatioita ja edistystä.

Kyllä. Ulkomaiset tutkijat voivat työskennellä theernment ilman palkkaa tai apurahan vapaaehtoisena tutkijoita. On myös mahdollista, että ulkomaisten tutkijoiden saada palkkaa tai apurahan kotoaan toimielimen työtä theernment vieraana tutkijoita.

Vuosittain alle theernment Visiting Program, tuhansia tutkijoita muiden kansakuntien harjoittaa tutkimusta theernment kampuksella ja useilla alan yksiköissä eri puolilla maata. Tutkijat maissa kuten Brasiliassa, Kanadassa, Kiinassa, Ranskassa, Saksassa, Intiassa, Italiassa, Japanissa, Etelä-Koreassa, ja Yhdistynyt kuningaskunta ovat työskennelleet theernment tutkijoita.

Kliinistä testausta (testaus ihmisillä) on olennaisen tärkeää kehittää rokotteita, ehkäisystrategioita, ja hoitoja. Monet sairaudet ovat olemassa vain ulkomailla tai voidaan tutkia helpommin ja tehokkaammin ulkomailla, missä ne ovat yleisempiä. Malaria, Ebola verenvuotoseptikemian kuume, ja dengue-kuumeen ovat esimerkkejä hyvin pitkä luettelo tällaisista tartuntatauteja. Vaikka sairaudet, jotka ovat olemassa Yhdysvalloissa usein voidaan tutkia tarkemmin muualla.

Esimerkiksi ilmaantuvuus heteroseksuaalisesti lähetettyjen HIV / AIDS on suurempi naisilla monissa osissa Afrikkaa kuin naisilla Yhdysvalloissa, tutkimusuran johdon HIV / AIDS naisten helpommin toteutettavissa ja tuottavampia Afrikassa. Vastaavasti esiintyvyys laajasti lääkeresistenttiä tuberkuloosi on korkeampi monissa muissa maissa kuin Yhdysvalloissa. Tutkimalla sairauksia, joissa ne ovat yleisimpiä, ei ainoastaan ​​tutkimuksen hyödyttää näiden kantojen lisäksi on todennäköisempää Yhdysvalloissa valmistellaan, jos ja kun tarve ehkäisyyn, hoitoon ja hoitaa näitä tauteja tulee yleisempiä Yhdysvalloissa populaatioissa .

Kaikki kliiniset kokeet tukevat theernment suoritetaan kansainvälisesti hyväksyttyjen normien suojan osallistujille, sekä noudatettava kaikkia paikallisia lakeja ja asetuksia. Therapies, huumeita tai rokotteita testataan ihmisillä vasta kun ne ovat osoittautuneet tehokkaiksi laboratoriossa tutkimuksissa.

Ihmisen kliiniset kokeet ovat sallittuja vain jos osallistujat vapaaehtoisesti ja täysin ymmärtää riskit ja hyödyt osallistu tutkimukseen. Osallistujat ilmoitettiin kielellä, jota he ymmärtävät, riskeistä vapaaehtoistyön ennen oikeudenkäynnin alkamista ja koko oikeudenkäynnin kestoa.

Osallistujat voivat vetäytyä tutkimuksesta milloin tahansa. Kaikissa tapauksissa, kansainvälinen kliinisiä kokeita tehdään yhtä tiukasti ja suojaukset käytetään kliinisissä tutkimuksissa tehdään Yhdysvalloissa.

Ei. Vaikka theernment ei korvaa osallistujille niiden kuluja ja täyttämään kaikki paikalliset vaatimukset vastaavia korvauksia, kansainvälinen politiikka ei salli federalernment maksaa ihmisiä osallistumaan kliinisiin tutkimuksiin ulkomailla.

Office of Global Research; National Institute of Allergy and Infectious Diseases; tus; US Department of Health and Human Services; 5601 Fishers Lane, Room 1E41; Bethesda, MD 20892-9802; Puhelin: 301-496-0070; Faksi: 301-480-2954; Sähköposti: theernmentogrppc @ theernmenternment