miten elinsiirrot Hyväksytty?

On olemassa monia näkökohtia kohtaannon siirteen luovuttajan ja vastaanottajan. Kun luovuttaja ja vastaanottaja ovat lähellä toisiaan, elinsiirron on todennäköisesti onnistunut. Tämän prosessin on elinspesifiseen ja voivat sisältää HLA, sukupuoli, pituus, paino, veriryhmä, maantieteellinen etäisyys luovuttajan ja vastaanottajan, vastaanottajan sairaus ja infektio asema, ja geneettinen matching.

Vaatimukset yhteensopivan ottelu vaihtelevat elin tarvitaan. Esimerkiksi rungon koko on tärkeä tekijä sydämen ja keuhkojen elinsiirrot, varsinkin lapsilla elinsiirrot. Joissakin tapauksissa kiireellinen, elämää ylläpitäviä elinsiirtoa tarvitaan puuttumisesta huolimatta unelmakumppani. Transplant lääkäreiden on arvioitava nämä tekijät määrittää paras päätös käytettävissä potilaalle. theernment tukee tutkimus auttaa ilmoittaa nämä päätökset, paremmin ennustamaan, mitkä elinsiirrot on suotuisia tuloksia, ja käsitellä yksilöllisiä tarpeita erityistä ja / tai haavoittuvia populaatioiden elinsiirto, kuten lapset tai HIV-tartunnan saaneita ihmisiä.

Luuydintransplaatiossa, yksityiskohtainen geneettinen testaus ja yhteensopivuuden HLA järjestelmän luovuttajan ja vastaanottajan on kriittinen välttää hylkäämistä. Ilman HLA sovitus, riski siitä, että siirretyt solut tunnistetaan vieraiksi vastaanottajan immuunijärjestelmä on lisääntynyt huomattavasti. Immuunijärjestelmä vastaa hyökkäämällä siirrettyä elintä tai soluja kuin ne olisivat infektio tai kasvain, ja elinsiirtoa kokee hylkimistä. Siirrettyjen immuunisolujen paritonta luovuttaja voi myös hyökätä vastaanottajan soluja, mikä johtaa Käänteishyljintä. theernment tukee tutkimusta ymmärtää paremmin, miten elinsiirron lopputulokseen liittyy HLA yhteensovitus ja kuinka jotkut yhteensopimattomuus voi olla enemmän haittaa kuin toiset. Lisätietoja lukemalla immuunijärjestelmän Transplantation.

Tarkka käsitys immuunijärjestelmä on kriittinen ymmärtää miksi elinsiirtoa on hyväksytty tai hylätty, minimoimalla komplikaatioita, ja parantamalla elinsiirtojen tuloksia. Kriteerit, joita käytetään luovuttajan ja vastaanottajan matching, samoin kuin lääkkeet määrätty hylkimisenestolääke, perustuvat vuosikymmenten tutkimukseen tunnistaa immuunijärjestelmän tehdään ero itse ja ei-itse. Laajennus Tällaisen tiedon lupauksia tarjota parempia hoitomuotoja ja tehokkaampia elinsiirtoja.