miten implantoitu defibrillaattori toimii?

Implantoitu defibrillaattori (ICD) on johtoja elektrodeja päissä, jotka kytketään yhteen tai useampaan sydämesi kammiot. Nämä johdot kuljettaa sähköiset signaalit sydämesi pienen tietokoneen ICD. Tietokone tarkkailee sydämen rytmihäiriöitä.

Jos ICD havaitsee epäsäännöllinen rytmi, se lähettää vähän energiaa sähkö pulsseja kysymään oman sydämen syke normaalilla nopeudella. Jos vähän energiaa pulsseja palauttaa sydämen normaalia rytmiä, ehkä välttää korkean energian pulsseja tai iskuja defibrillaattorin (joka voi olla kivulias).

Yksikamarinen ICDs on lanka, joka menee joko oikeaan eteiseen tai oikean kammion. Johdin tunnistaa sähköistä toimintaa ja korjaa vialliset sähkö- signalointi kyseisessä kammiossa.

Kaksikammioinen ICDs on johdot, jotka menevät sekä atrium ja kammion. Nämä ICDs tarjoavat matalan energian pulssia jompikumpi tai molemmat kammiot. Jotkut kaksikammioinen ICDs on kolme johdinta. He menevät atrium ja molemmat kammiot.

Johdot on ICD yhteyden pieni metallinen laatikko istutettu rintaa tai vatsan. Laatikko sisältää akun, pulssi generaattori, ja pieni tietokone. Kun tietokone havaitsee epäsäännölliset sydämen lyönnit, se laukaisee ICD: n pulssigeneraattori lähettämään sähköisiä pulsseja. Johdot kuljettaa näitä pulsseja sydämeen.

ICD voi myös tallentaa sydämen sähköistä toimintaa ja sydämen rytmiä. Tallenteet voi auttaa lääkäriä hienosäätää ohjelmointi oman ICD niin se toimii paremmin korjata rytmihäiriölääke.

Tyyppi ICD saat perustuu sydämesi pumppaus kykyjä, rakenteelliset viat, ja tyyppi epäsäännölliset sydämen lyönnit olet ollut. Your ICD on ohjelmoitu reagoimaan tyypin rytmihäiriö olet todennäköisimmin on.