miten kardiomyopatia käsitellään?

Ihmiset, joilla on kardiomyopatia, mutta mitään merkkejä tai oireita ei ehkä tarvitse hoitoa. Joskus, laajentuneet kardiomyopatia, joka tulee yhtäkkiä voi mennä pois omasta. Muille ihmisille, joilla on kardiomyopatia, hoito on tarpeen. Hoito riippuu kardiomyopatian olet, vakavuus oireet ja komplikaatiot, ja ikäsi ja yleistä terveyttä. Hoidot voivat olla

Päätavoitteet hoitoon kardiomyopatia sisältävät

Lääkäri voi ehdottaa elintapojen muutoksia hallita ehto, joka aiheuttaa oman kardiomyopatia lukien

Sydämen terveiden elämäntapojen muutokset

Lääkäri voi suositella sydämen terveellisiä, jonka pitäisi sisältää

lääkkeet

Kun seuraavat sydän-terveellistä ruokavaliota, sinun tulisi välttää syömistä

Kaksi ravintoaineita ruokavalioosi tekevät veren kolesterolitasoja nousee

Tyydyttynyt rasva nostaa veren kolesterolia enemmän kuin mitään muuta ruokavaliota. Kun noudattaa sydän-terveellistä ruokavaliota suunnitelma, vain 5 prosenttia 6 prosenttia päivittäisestä kaloreita pitäisi tulla tyydyttyneitä rasvoja. Elintarvikkeiden etikettien luetella määriä tyydyttyneitä rasvoja. Auttaa sinua pysymään radalla, tässä muutamia esimerkkejä

Ei kaikki rasvat ovat huonoja. Monotyydyttymättömien ja monityydyttymättömät rasvat todella auttaa alentamaan veren kolesterolia.

Jotkut lähteet tyydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvoja

Yrittää rajoittaa määrä natriumia että syöt. Tämä tarkoittaa valita ja valmistella elintarvikkeita, jotka ovat alhaisemmat suolaa ja natriumia. Yritä käyttää vähäsuolainen ja “ei lisättyä suolaa” elintarvikkeita ja mausteita pöydässä tai kun ruoanlaittoon. Elintarvikkeiden etikettien kertoa mitä sinun tarvitsee tietää valita elintarvikkeita, jotka ovat vähemmän natriumia. Yritä syödä enintään 2300 mg natriumia päivässä. Jos sinulla on korkea verenpaine, sinun on ehkä rajoittaa natriumin saanti vieläkin.

Lääkäri voi suositella Dietary Approaches Stop Hypertension (DASH) syöminen suunnitelma, jos on korkea verenpaine. DASH syöminen suunnitelma keskittyy hedelmiä, vihanneksia, täysjyvätuotteita, ja muut elintarvikkeet, jotka ovat sydäntäsi ja vähärasvainen, kolesteroli ja natrium ja suola.

DASH syöminen suunnitelma on hyvä sydän-terveellistä ruokavaliota suunnitelma, myös niille, joilla ei ole korkea verenpaine. Lue lisää DASH.

Keskustele lääkärisi kanssa siitä, kuinka paljon alkoholia juot. Liika alkoholi voi nostaa verenpainetta ja triglyseridiarvot, tyyppi rasvaa löytyy verestä. Alkoholi lisää myös ylimääräisiä kaloreita, mikä voi aiheuttaa painonnousua. Lääkäri saattaa suositella vähentää alkoholin kanssa tai lopettaa alkoholin nauttimisen.

Säilyttää terveen paino on tärkeää yleistä terveyttä ja voi alentaa riskiä sepelvaltimotaudin. Pyri terveen painon seuraamalla sydämen terveellistä ruokavaliota suunnitelma ja pitää fyysisesti aktiivinen.

Tietäen painoindeksi (BMI) auttaa selvittää, jos olet terve paino suhteessa pituuteen ja esitetään arvio oman koko kehon rasvaa. Selvittää oman BMI, tutustu National Heart, Lung, and Blood Institute: n (NHLBI) online BMI laskin tai puhua lääkärille. BMI

Yleinen tavoite pyrkiä on BMI on alle 25 Lääkäri tai terveydenhuollon tarjoaja voi auttaa määrittämään sopivan BMI tavoite.

Mittaus vyötärönympärys auttaa näytön mahdollisia terveysriskejä. Jos suurin osa rasvasta on vyötäröllä mieluummin kuin lantion, olet suurempi riski sydänsairauksiin ja tyypin 2 diabetes. Tämä riski voi olla korkea vyötärö koon, joka on suurempi kuin 35 tuumaa naisille tai yli 40 tuumaa miehillä. Jos haluat oppia mitata vyötärö, käy arvioidessa paino ja terveysriski.

Jos olet ylipainoinen tai liikalihava, yrittää laihduttaa. Menetys vain 3 prosenttia 5 prosenttia nykyisen painosi voi alentaa triglyseridien, verensokeri, ja riski sairastua tyypin 2 diabetekseen. Suurempia määriä laihtuminen voi parantaa verenpaine lukemat, alentaa LDL-kolesteroli, ja lisätä HDL-kolesterolia.

Tutkimus osoittaa, että yleisimmin raportoituja “laukaista” sydänkohtaus on emotionaalisesti järkyttää tapahtuma-varsinkin joista ensimmäinen vihaa. Myös joitakin tapoja ihmisiä selviytymään stressistä kuten juominen, tupakointi tai ylensyöminen-areena terve.

Learning miten hallita stressiä, rentoutua, ja selviytymään ongelmia voi parantaa emotionaalinen ja fyysistä terveyttä. Tarkastellaan terve stressi-vähennetään toimintoja, kuten

Leikkaus ja implantoidut laitteet

Rutiininomainen fyysinen aktiivisuus voi laskea useita riskitekijöitä sepelvaltimotaudin, mukaan lukien LDL ( “huono”) kolesteroli, korkea verenpaine ja ylipaino. Fyysinen aktiivisuus voi myös alentaa riskiä diabetes ja nostaa HDL-kolesterolin tasoa. HDL on “hyvä” kolesteroli, joka auttaa ehkäisemään sepelvaltimotauti.

Kaikkien pitäisi yrittää osallistua kohtalaisia ​​aerobista liikuntaa vähintään 2 tuntia ja 30 minuuttia viikossa, tai voimakasta intensiteetin aerobista liikuntaa 1 tunnin ja 15 minuuttia viikossa. Aerobinen liikunta, kuten reipas kävely, on mikä tahansa harjoitus, jossa sydämesi lyö nopeammin ja käytät enemmän happea kuin tavallisesti. Mitä aktiivisempi olet, sitä enemmän hyödyt. Osallistu aerobista liikuntaa vähintään 10 minuuttia kerrallaan levitä koko viikon.

Lue lisää liikuntaa

Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin aloitat uuden harjoituksen suunnitelma. Kysy lääkäriltä, ​​kuinka paljon ja minkälaisia ​​liikunta ovat turvallisia.

Jos tupakoit, lopeta. Tupakointi voi nostaa riskiä sepelvaltimotaudin ja sydänkohtauksen ja pahentaa muita sepelvaltimotaudin riskitekijöitä. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, ohjelmia ja tuotteita, jotka voivat auttaa sinua lopettamaan tupakoinnin. Myös yrittää välttää tupakansavu.

Jos sinulla on vaikeuksia lopettaa tupakoinnin omalla, harkita liittymistä tukiryhmä. Monet sairaalat, työpaikoilla, ja yhteisöt tarjoavat luokat auttaa ihmisiä lopettamaan tupakoinnin.

nonsurgical Menettely

Lue lisää lopettaa tupakoinnin Tupakointi ja Your Heart.

Monet lääkkeitä käytetään hoitoon kardiomyopatia. Lääkäri voi määrätä lääkkeitä

Ota kaikki lääkkeet säännöllisesti, kuin lääkäri on määrännyt. Älä muuta määrää lääkkeen tai ohittaa annoksen ellei lääkäri määrää.

Lääkärit käyttävät useita erilaisia ​​leikkaus hoitoon kardiomyopatia, kuten väliseinän myectomy, kirurgisesti laitteita, ja sydämensiirto.

Väliseinän myectomy on avosydänleikkaus ja hoidetaan ihmisiä, joilla on hypertrofinen kardiomyopatia ja vakavia oireita. Tämä leikkaus yleensä käytetään nuoremmille potilaille ja ihmisille, joiden lääkkeet eivät toimi hyvin.

Kirurgi poistaa osa paksuuntunut väliseinän, joka on pullollaan vasempaan kammioon. Tämä parantaa verenkiertoa sydämen läpi ja ulos kehosta. Poistettu kudos ei kasva takaisin. Tarvittaessa kirurgi voi myös korjata tai vaihtaa hiippaläpän samanaikaisesti. Väliseinän myectomy usein on onnistunut ja voit palata normaaliin elämään ilman oireita.

Kirurgit voivat sijoittaa useita laitteita sydämessä parantaa toimintaa ja oireita, kuten

Tätä leikkausta, kirurgi korvaa ihmisen sairaita sydän terve sydän kuolleelta luovuttajalta. Sydämensiirto on viimeinen keino hoidon niille, joilla on loppuvaiheen sydämen vajaatoiminta. “End-vaiheessa ’tilannetta on tullut niin vakavia, että kaikki hoidot, muut kuin sydämensiirto, ovat epäonnistuneet. Lisätietoja tästä hoitoa, mene Sydämensiirto Health Topic.

Lääkärit voivat käyttää nonsurgical menettelyä kutsutaan alkoholin väliseinän ablaatio hoitoon kardiomyopatia. Tämän prosessin aikana, lääkäri ruiskuttaa etanolia (eräänlainen alkoholi) putken läpi pieneen valtimo, joka toimittaa verta paksuuntunut alue sydänlihakseen. Alkoholi tappaa soluja, ja paksuuntunut kudos kutistuu enemmän normaali koko. Tämä menettely mahdollistaa veren virrata vapaasti läpi kammion, joka parantaa oireita.