miten on sepelvaltimoiden mikrovaskulaarisen tauti hoidetaan?

Lievittää kipua on yksi tärkeimmistä tavoitteista hoitoon sepelvaltimoiden microvascular tauti (MVD). Hoidot myös käytetään ohjaamaan riskitekijöiden ja muita oireita. Hoidot voivat olla lääkkeitä, kuten

Ota kaikki lääkkeet säännöllisesti, kuin lääkäri on määrännyt. Älä muuta määrää lääkkeen tai ohittaa annoksen ellei lääkäri määrää.

Jos diagnosoitu sepelvaltimon MVD ja myös anemia, saatat hyötyä hoitoa tämän edellytyksen. Anemia uskotaan hidastavan solujen tarvitaan korjaamaan vahingoittunutta verisuonia.

Jos olet diagnosoitu ja hoidettu sepelvaltimon MVD, sinun pitäisi saada jatkuvaa hoitoa lääkäriltä. Tutkimus on käynnissä löytää parhaat hoidot sepelvaltimoiden MVD.

Yli 100 yhteisön jäsenet kokoontuivat Clinical Center Bethesda, MD, lisätä tietoisuutta naisten ja sydänsairauksia. Yleisö muodostivat jättiläinen ihmissydämen kunniaksi National Wear Red Day, joka tapahtuu vuosittain ensimmäisenä perjantaina helmikuun. Tilaisuudessa mukana Dr. Francis Collins, johtaja, tohtori. Gary H. Gibbons, johtaja NHLBI; Dr. Griffin Rodgers, johtaja National Institute of Diabetes ja Ruuansulatusjärjestelmään ja munuaistautirekisteri; Dr. Janine Clayton, johtaja Office of Research naisten terveydestä, ja Dr. John Gallin, johtaja Clinical Centerin. Lisätietoja sydänsairaus, käy NHLBI verkkosivuilla. Jos jaat tämän videon Twitter, käytä #NationalWearRedDay.