miten on sydämen vajaatoiminta hoidetaan?

Varhainen diagnoosi ja hoito voi auttaa ihmisiä, joilla on sydämen vajaatoiminta elävät pidempään, aktiivisempaa elämää. Hoito sydämen vajaatoiminnan riippuu ja vakavuus sydämen vajaatoiminta.

Hoidon tavoitteet kaikissa vaiheissa sydämen vajaatoiminnan sisältävät

Hoidot kuuluu yleensä elintapojen muutoksia, lääkkeet, ja jatkuva hoito. Jos sinulla on vaikea sydämen vajaatoiminta, sinun on myös tarvita lääkärin tai leikkauksen.

Sydämen terveiden elämäntapojen muutokset

Lääkäri voi suositella sydämen terveiden elämäntapojen muutoksia, jos sinulla on sydämen vajaatoiminta. Sydämen terveiden elämäntapojen muutoksia ovat

lääkkeet

Lääkäri voi suositella sydämen terveellistä ruokavaliota suunnitelma, jonka pitäisi sisältää

Kun seuraavat sydän-terveellistä ruokavaliota, sinun tulisi välttää syömistä

Kaksi ravintoaineita ruokavalioosi tekevät veren kolesterolitasoja nousee

Tyydyttynyt rasva nostaa veren kolesterolia enemmän kuin mitään muuta ruokavaliota. Kun noudattaa sydän-terveellistä ruokavaliota suunnitelma, vain 5 prosenttia 6 prosenttia päivittäisestä kaloreita pitäisi tulla tyydyttyneitä rasvoja. Elintarvikkeiden etikettien luetella määriä tyydyttyneitä rasvoja. Auttaa sinua pysymään radalla, tässä muutamia esimerkkejä

Jos syöt

Yritä syödä korkeintaan

1200 kaloria päivässä

8 grammaa tyydyttyneitä rasvoja päivässä

1500 kaloria päivässä

10 grammaa tyydyttyneitä rasvoja päivässä

1800 kaloria päivässä

12 grammaa tyydyttyneitä rasvoja päivässä

2000 kaloria päivässä

13 grammaa tyydyttyneitä rasvoja päivässä

2500 kaloria päivässä

17 grammaa tyydyttyneitä rasvoja päivässä

Käynnissä Care

Ei kaikki rasvat ovat huonoja. Monotyydyttymättömien ja monityydyttymättömät rasvat todella auttaa alentamaan veren kolesterolia.

Jotkut lähteet tyydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvoja

Sinun pitäisi yrittää rajoittaa määrä natriumia että syöt. Tämä tarkoittaa valita ja valmistella elintarvikkeita, jotka ovat alhaisemmat suolaa ja natriumia. Yritä käyttää vähäsuolainen ja “ei lisättyä suolaa” elintarvikkeita ja mausteita pöydässä tai kun ruoanlaittoon. Elintarvikkeiden etikettien kertoa mitä sinun tarvitsee tietää valita elintarvikkeita, jotka ovat vähemmän natriumia. Yritä syödä enintään 2300 mg natriumia päivässä. Jos sinulla on korkea verenpaine, sinun on ehkä rajoittaa natriumin saanti vieläkin.

Lääkäri voi suositella Dietary Approaches Stop Hypertension (DASH) syöminen suunnitelma, jos on korkea verenpaine. DASH syöminen suunnitelma keskittyy hedelmiä, vihanneksia, täysjyvätuotteita, ja muut elintarvikkeet, jotka ovat sydäntäsi ja vähärasvainen, kolesteroli ja natrium ja suola.

DASH syöminen suunnitelma on hyvä sydän-terveellistä ruokavaliota suunnitelma, myös niille, joilla ei ole korkea verenpaine. Lue lisää DASH.

On tärkeää, että ihmiset, joilla on sydämen vajaatoiminta ryhtyä oikeat määrät ja nesteet. Kuluttavat liian paljon nestettä voi pahentaa sydämen vajaatoimintaa. Lisäksi, jos sinulla on sydämen vajaatoiminta, sinun ei pitäisi juoda alkoholia. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, kuinka paljon ja nesteet pitäisi olla joka päivä.

Lääketieteelliset menettelyt ja kirurgian

Säilyttää terveen paino on tärkeää yleistä terveyttä ja voi alentaa riskiä sydämen vajaatoimintaa ja sepelvaltimotauti. Pyri terveen painon seuraamalla sydämen terveellistä ruokavaliota suunnitelma ja pitää fyysisesti aktiivinen.

Tietäen painoindeksi (BMI) auttaa selvittää, jos olet terve paino suhteessa pituuteen ja esitetään arvio oman koko kehon rasvaa. Selvittää oman BMI, tutustu National Heart, Lung, and Blood Institute: n (NHLBI) online BMI laskin tai puhua lääkärille. BMI

Yleinen tavoite pyrkiä on BMI alle 25 Lääkäri tai terveydenhuollon tarjoaja voi auttaa määrittämään sopivan BMI tavoite.

Mittaus vyötärönympärys auttaa näytön mahdollisia terveysriskejä. Jos suurin osa rasvasta on vyötäröllä mieluummin kuin lantion, olet suurempi riski sydänsairauksiin ja tyypin 2 diabetes. Tämä riski saattaa olla suurempi vyötärö koon, joka on suurempi kuin 35 tuumaa naisille tai yli 40 tuumaa miehillä. Jos haluat oppia mitata vyötärö, käy arvioidessa paino ja terveysriski.

Jos olet ylipainoinen tai liikalihava, yrittää laihduttaa. Menetys vain 3 prosenttia 5 prosenttia nykyisen painosi voi alentaa triglyseridien, verensokeri, ja riski sairastua tyypin 2 diabetekseen. Suurempia määriä laihtuminen voi parantaa verenpaine lukemat, alentaa LDL-kolesteroli, ja lisätä HDL-kolesterolia.

Rutiininomainen fyysinen aktiivisuus voi laskea paljon sepelvaltimotaudin riskitekijöitä, kuten LDL ( “huono”) kolesteroli, korkea verenpaine ja ylipaino. Fyysinen aktiivisuus voi myös alentaa riskiä diabetes ja nostaa HDL-kolesterolin tasoa. HDL on “hyvä” kolesteroli, joka auttaa ehkäisemään sepelvaltimotauti.

Kaikkien pitäisi yrittää osallistua kohtalaisen aerobista liikuntaa vähintään 2 tuntia ja 30 minuuttia viikossa, tai voimakasta aerobinen liikunta 1 tunnin ja 15 minuuttia viikossa. Aerobinen liikunta, kuten reipas kävely, on mikä tahansa harjoitus, jossa sydämesi lyö nopeammin ja käytät enemmän happea kuin tavallisesti. Mitä aktiivisempi olet, sitä enemmän hyödyt. Osallistu aerobista liikuntaa vähintään 10 minuuttia kerrallaan levitä koko viikon.

Lue lisää liikuntaa

Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin aloitat uuden harjoituksen suunnitelma. Kysy lääkäriltä, ​​kuinka paljon ja minkälaisia ​​liikunta ovat turvallisia.

Jos tupakoit, lopeta. Tupakointi voi nostaa riskiä sepelvaltimotauti ja sydänkohtaus ja pahentaa sydämen vajaatoimintaa. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, ohjelmia ja tuotteita, jotka voivat auttaa sinua lopettamaan tupakoinnin. Myös yrittää välttää tupakansavu.

Jos sinulla on vaikeuksia lopettaa tupakoinnin omalla, harkita liittymistä tukiryhmä. Monet sairaalat, työpaikoilla, ja yhteisöt tarjoavat luokat auttaa ihmisiä lopettamaan tupakoinnin.

Lue lisää lopettaa tupakoinnin Tupakointi ja Your Heart.

Lääkäri määrää lääkkeitä perustuu tyypin sydämen vajaatoiminnan olet, miten vakava se on, ja vastauksenne tiettyjä lääkkeitä. Seuraavat lääkkeet käytetään yleisesti sydämen vajaatoiminnan hoitoon

Ota kaikki lääkkeet säännöllisesti, kuin lääkäri on määrännyt. Älä muuta määrää lääkkeen tai ohittaa annoksen ellei lääkäri määrää. Kannattaa silti seurata sydämen terveellistä elämäntapaa, vaikka otat lääkkeitä hoitoon sydämen vajaatoiminta.

Kannattaa katsella merkkejä sydämen vajaatoiminnan pahenee. Esimerkiksi painonnousu voi tarkoittaa, että nesteet rakentaa elimistössä. Kysy lääkäriltäsi, kuinka usein kannattaa tarkistaa painon ja milloin ilmoittaa painon muutokset.

Getting sairaanhoidon muut asiaan liittyvät olosuhteet on tärkeää. Jos sinulla on diabetes tai korkea verenpaine, työskennellä oman terveydenhuollon tiimin valvoa näitä ehtoja. Onko verensokerisi ja verenpaine tarkastetaan. Keskustele lääkärin kanssa kun pitäisi olla testejä ja kuinka usein mittaamaan kotiin.

Yritä välttää hengityselinten infektioiden, kuten flunssa ja keuhkokuume. Keskustele lääkärin tai sairaanhoitajan noin saada flunssa ja keuhkokuume rokotteita.

Monet ihmiset, joilla on vakava sydämen vajaatoiminta saattaa vaatia hoitoa sairaalassa aika ajoin. Lääkäri voi suositella happihoitoa, jota voidaan antaa sairaalassa tai kotona.

Koska sydämen vajaatoiminta pahenee, elintapojen muutokset ja lääkkeet voivat enää oireiden hallitsemiseksi. Saatat tarvita lääketieteellinen toimenpide tai leikkaus.

Sydämen vajaatoiminta, oikean ja vasemmalla puolella sydän voi enää sopimusta samaan aikaan. Tämä häiritsee sydämen pumppaus. Voit korjata tämän ongelman, lääkäri voi istuttaa sydämen uudelleen synkronoinnin hoito laite (eräänlainen sydämentahdistimen) lähellä sydäntäsi. Tämä laite auttaa molemmin puolin sydämesi sopimus samaan aikaan, mikä voi pienentää sydämen vajaatoimintaa oireita.

Jotkut ihmiset, joilla on sydämen vajaatoiminta on hyvin nopea, rytmihäiriölääke. Ilman hoitoa nämä sydämenlyönnit voi aiheuttaa äkillisen sydänpysähdyksen. Lääkäri saattaa implantti implantoitu defibrillaattori (ICD) lähellä sydäntäsi tämän ongelman ratkaisemiseksi. ICD tarkistaa sykkeen ja käyttää sähköisiä pulsseja korjaamaan sydämen rytmihäiriöihin.

Ihmiset, joilla on vaikea sydämen vajaatoiminta oireita levossa, vaikka muut hoidot, ehkä