miten on sydänkohtaus käsitelty?

Varhainen hoito sydänkohtaus voi estää tai rajoittaa vahinkoa sydänlihakseen. Vt nopeasti, soittamalla 9-1-1 ensimmäisessä oireita sydänkohtaus, voi pelastaa henkesi. Hoitohenkilökuntaa voi alkaa diagnosointiin ja hoitoon jopa ennen kuin saat sairaalaan.

Tietyt hoidot ovat yleensä aloittaa heti, jos sydänkohtaus epäillään, jopa ennen diagnoosi on varmistettu. Nämä sisältävät

Kun diagnoosi sydänkohtaus on vahvistettu tai epäillään vahvasti, lääkärit alkavat hoidot heti yrittää palauttaa veren virtausta verisuonissa toimittaa sydämeen. Kaksi tärkeintä hoidot ovat hyytymään selättäminen lääkkeitä ja pallolaajennus, joka tunnetaan myös sepelvaltimoiden pallolaajennus, menettely, jota käytetään avaamaan tukossa sepelvaltimoissa.

välitön hoito

Trombolyyttinen lääkkeitä, joita kutsutaan myös hyytymä Busters, joita käytetään liuottamaan verihyytymiä, jotka tukkivat sepelvaltimoissa. Toimimaan parhaiten, nämä lääkkeet on annettava muutamassa tunnissa alkamisesta sydänkohtauksen oireita. Ihannetapauksessa lääke tulee antaa mahdollisimman pian.

Muita hoitomuotoja Heart Attack

Pallolaajennus on nonsurgical menettely, joka avaa estetty tai kaventuneet sepelvaltimoiden. Ohut, taipuisa putki (katetri) ilmapallo tai muun laitteen päähän pujotetaan verisuoneen, yleensä nivusissa (reisi), että kaventunut tai tukossa sepelvaltimoiden. Kerran paikallaan, ilmapallo sijaitsee kärjessä katetrin täytetään pakata plakin ja niihin liittyvien hyytymä seinää vasten valtimon. Tämä palauttaa veren virtausta valtimossa. Menettelyn aikana, lääkäri voi laittaa pieni mesh putki kutsutaan stentti valtimoon. Stentti auttaa pitämään verisuonen auki, jotta tukoksia valtimo kuukausia tai vuosia sen jälkeen.

Muita hoitomuotoja sydänkohtaus sisältävät

Lääkäri voi määrätä yksi tai useampi seuraavista lääkkeistä.

Voit myös voidaan antaa lääkkeitä lievittää kipua ja ahdistusta, ja hoitaa rytmihäiriöitä. Ota kaikki lääkkeet säännöllisesti, kuin lääkäri on määrännyt. Älä muuta määrää lääkkeen tai ohittaa annoksen ellei lääkäri määrää.

Sepelvaltimoiden ohitusleikkaus myös voidaan käyttää hoitamaan sydänkohtaukseen. Aikana sepelvaltimoiden ohitusleikkaus, kirurgi poistaa terveen valtimo tai laskimoon kehosta. Valtimo tai laskimo on sitten liitetty tai oksastettu, ohittaa estetty osa sepelvaltimon. Oksastettu tai -laskimon ohivirtaukset (eli kiertää) estetty osa sepelvaltimon. Tämä tarjoaa uuden reitin veren virtauksen sydänlihakseen.

Hoito sydänkohtauksen kuuluu yleensä tekemällä sydän-terveellistä elämäntapaa muutoksia. Lääkäri voi myös suositella

Kun nämä vaiheet voidaan laskea mahdollisuudet ottaa toisen sydänkohtauksen.

Lääkäri voi suositella sydämen terveellistä ruokavaliota suunnitelma, jonka pitäisi sisältää

Kun seuraavat sydän-terveellistä ruokavaliota, sinun tulisi välttää syömistä

Kaksi ravintoaineita ruokavalioosi tekevät veren kolesterolitasoja nousee

Tyydyttynyt rasva nostaa veren kolesterolia enemmän kuin mitään muuta ruokavaliota. Kun noudattaa sydän-terveellistä ruokavaliota suunnitelma, vain 5 prosenttia 6 prosenttia päivittäisestä kaloreita pitäisi tulla tyydyttyneitä rasvoja. Elintarvikkeiden etikettien luetella määriä tyydyttyneitä rasvoja. Auttaa sinua pysymään radalla, tässä muutamia esimerkkejä

Jos syöt

Yritä syödä korkeintaan

1200 kaloria päivässä

8 grammaa tyydyttyneitä rasvoja päivässä

1500 kaloria päivässä

10 grammaa tyydyttyneitä rasvoja päivässä

1800 kaloria päivässä

12 grammaa tyydyttyneitä rasvoja päivässä

2000 kaloria päivässä

13 grammaa tyydyttyneitä rasvoja päivässä

2500 kaloria päivässä

Liittyvät johtajan viesti

17 grammaa tyydyttyneitä rasvoja päivässä

Ei kaikki rasvat ovat huonoja. Monotyydyttymättömien ja monityydyttymättömät rasvat todella auttaa alentamaan veren kolesterolia.

Jotkut lähteet tyydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvoja

Sinun pitäisi yrittää rajoittaa määrä natriumia että syöt. Tämä tarkoittaa valita ja valmistella elintarvikkeita, jotka ovat alhaisemmat suolaa ja natriumia. Yritä käyttää vähäsuolainen ja “ei lisättyä suolaa” elintarvikkeita ja mausteita pöydässä tai kun ruoanlaittoon. Elintarvikkeiden etikettien kertoa mitä sinun tarvitsee tietää valita elintarvikkeita, jotka ovat vähemmän natriumia. Yritä syödä enintään 2300 mg natriumia päivässä. Jos sinulla on korkea verenpaine, sinun on ehkä rajoittaa natriumin saanti vieläkin.

Lääkäri voi suositella Dietary Approaches Stop Hypertension (DASH) syöminen suunnitelma, jos on korkea verenpaine. DASH syöminen suunnitelma keskittyy hedelmiä, vihanneksia, täysjyvätuotteita, ja muut elintarvikkeet, jotka ovat sydäntäsi ja vähärasvainen, kolesteroli ja natrium ja suola.

DASH syöminen suunnitelma on hyvä sydän-terveellistä ruokavaliota suunnitelma, myös niille, joilla ei ole korkea verenpaine. Lue lisää DASH.

Yritä rajoittaa alkoholin nauttiminen. Liika alkoholi voi nostaa verenpainetta ja triglyseridiarvot, tyyppi rasvaa löytyy verestä. Alkoholi lisää myös ylimääräisiä kaloreita, mikä voi aiheuttaa painonnousua.

Miesten tulisi olla korkeintaan kaksi annosta alkoholia päivässä. Naisten pitäisi olla enempää kuin yhden juoman, joka sisältää alkoholia päivässä. Yksi juoma on

Säilyttää terveen paino on tärkeää yleistä terveyttä ja voi alentaa riskiä sepelvaltimotaudin ja sydänkohtauksen. Pyri terveen painon seuraamalla sydämen terveellistä ruokavaliota suunnitelma ja pitää fyysisesti aktiivinen.

Tietäen painoindeksi (BMI) auttaa selvittää, jos olet terve paino suhteessa pituuteen ja esitetään arvio oman koko kehon rasvaa. Selvittää oman BMI, tutustu National Heart, Lung, and Blood Institute: n (NHLBI) online BMI laskin tai puhua lääkärille. BMI

Yleinen tavoite pyrkiä on BMI on alle 25 Lääkäri tai terveydenhuollon tarjoaja voi auttaa määrittämään sopivan BMI tavoite.

Mittaus vyötärönympärys auttaa näytön mahdollisia terveysriskejä. Jos suurin osa rasvasta on vyötäröllä mieluummin kuin lantion, olet suurempi riski sydänsairauksiin ja tyypin 2 diabetes. Tämä riski voi olla korkea vyötärö koon, joka on suurempi kuin 35 tuumaa naisille tai yli 40 tuumaa miehillä. Jos haluat oppia mitata vyötärö, käy arvioidessa paino ja terveysriski.

Tutkimus osoittaa, että yleisimmin raportoituja “laukaista” sydänkohtaus on emotionaalisesti järkyttää tapahtuma-varsinkin joista ensimmäinen vihaa. Myös joitakin tapoja ihmisiä selviytymään stressistä kuten juominen, tupakointi tai ylensyöminen-areena terve.

Learning miten hallita stressiä, rentoutua, ja selviytymään ongelmia voi parantaa emotionaalinen ja fyysistä terveyttä. Tarkastellaan terve stressi-vähennetään toimintoja, kuten

Rutiininomainen fyysinen aktiivisuus voi laskea useita riskitekijöitä sepelvaltimotaudin, mukaan lukien LDL ( “huono”) kolesteroli, korkea verenpaine ja ylipaino. Fyysinen aktiivisuus voi myös alentaa riskiä diabetes ja nostaa HDL-kolesterolin tasoa. HDL on “hyvä” kolesteroli, joka auttaa estämään uutta sydänkohtausta.

Kaikkien pitäisi yrittää osallistua kohtalaisen aerobista liikuntaa vähintään 2 tuntia ja 30 minuuttia viikossa, tai voimakasta aerobinen liikunta 1 tunnin ja 15 minuuttia viikossa. Aerobinen liikunta, kuten reipas kävely, on mikä tahansa harjoitus, jossa sydämesi lyö nopeammin ja käytät enemmän happea kuin tavallisesti. Mitä aktiivisempi olet, sitä enemmän hyödyt. Osallistu aerobista liikuntaa vähintään 10 minuuttia kerrallaan levitä koko viikon.

Lue lisää liikuntaa

Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin aloitat uuden harjoituksen suunnitelma. Kysy lääkäriltä, ​​kuinka paljon ja minkälaisia ​​liikunta ovat turvallisia.

Jos tupakoit, lopeta. Tupakointi voi nostaa riskiä sepelvaltimotaudin ja sydänkohtauksen ja pahentaa muita sepelvaltimotaudin riskitekijöitä. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, ohjelmia ja tuotteita, jotka voivat auttaa sinua lopettamaan tupakoinnin. Myös yrittää välttää tupakansavu.

Jos sinulla on vaikeuksia lopettaa tupakoinnin omalla, harkita liittymistä tukiryhmä. Monet sairaalat, työpaikoilla, ja yhteisöt tarjoavat luokat auttaa ihmisiä lopettamaan tupakoinnin.

Lue lisää lopettaa tupakoinnin Tupakointi ja Your Heart.

Lääkäri voi suositella sydänkuntoutusohjelmassa (sydämen rehab) auttaa toipumaan sydänkohtaus ja auttaa estämään uutta sydänkohtausta. Lähes jokainen, joka on ollut sydänkohtaus voi hyötyä rehab. Sydämen rehab on lääketieteellisesti valvottu ohjelma, joka voi auttaa parantamaan terveyttä ja hyvinvointia ihmisiä, joilla on sydänongelmia.

Sydämen rehab ryhmä voi sisältää lääkärit, sairaanhoitajat, liikunta asiantuntijoita, fyysinen ja toimintaterapeuttien, ravitsemusterapeutit tai ravitsemusasiantuntijat ja psykologit tai muut mielenterveyden asiantuntijoita.

Rehab on kaksi osaa

Kuvaa, miten sydänkohtaus tapahtuu ja että useimmat sydänkohtauksia johtua sepelvaltimotaudin. Näyttää mitä tapahtuu sisällä sydän aikana sydänkohtaukseen. Kuvailee oireita sydänkohtauksen ja kertoo, mitä tehdä, jos oireita ilmenee.

Sydänsairaus ei ollut edes Jennifer tutka. Ja kun tämä tv-uutiset reportteri sydänkohtauksen vuotiaana 36, ​​se pysähtyi hänen “kuolleen hänen kappaleita.” Jennifer muistuttaa, miten sydänsairaus kestää liian monet äidit, siskot ja ystäviä joka päivä. Mitä enemmän jaamme tarinoita, sitä nopeammin me kääntää sivua sydänsairauksiin.

The Heart Totuus on kansallinen kampanja naisten noin sydänsairaus ja sponsoroi theernment osa theernment.

Tämä käsitellään NHLBI n Exome Sequencing Project. Mahdollistama American Takaisinperintä ja uudelleeninvestointikautta Act 2009, tämä projekti edellyttäen kuusi palkintoa viisi korkeakoulut tunnistamaan geneettisen yhteydet sydän-, keuhko-, ja veritaudit. Yksittäiset tutkimukset kriittisten terveyskysymyksiin, kuten sydänkohtaus, aivohalvaus, COPD (keuhkoahtaumatauti), korkea veren kolesteroli, korkea verenpaine, ylipaino ja liikalihavuus ja muut.

Lisätietoja vierailu www.hearttruth tai Health aiheet Heart Attack ja sydänsairauksien naisilla artikkeleita.

Kun sydänkohtaus tapahtuu, viivästyksiä kohtelu voi olla tappava.

Tietäen varoitus oireita sydänkohtaus ja miten ottaa toiminta voi pelastaa henkesi tai jonkun muun.

NHLBI on luonut uuden sarjan informatiivinen, helposti luettava sydänkohtaus materiaaleja auttaa yleisöä ymmärtämään paremmin faktoja sydänkohtauksia ja miten toimia nopeasti pelastaa elämän.

Klikkaa linkkejä ladata tai tilata NHLBI uusi sydänkohtaus materiaalit

“Älä ottaa riski sydänkohtaus: tietää tosiasiat ja toimittava nopeasti” (saatavana myös espanjaksi)

“Heart Attack: Tunne Oireet. Toimia.”

“Opi Mikä Heart Attack Tuntuu kuin-se voisi pelastaa henkesi”