miten on sydänperäinen sokki hoidetaan?

Sydänperäinen sokki on hengenvaarallinen ja vaatii kiireellisen sairaanhoidon. Ehto yleensä diagnosoidaan jälkeen, kun henkilö on otettu sairaalaan sydänkohtauksen. Jos henkilö ei ole jo sairaalassa, kiireellistä hoitoa voidaan aloittaa heti, kun hoitohenkilökunnan saapuvat.

Ensimmäinen tavoite on kiireellistä hoitoa varten sydänperäinen sokki on parantaa verenkiertoa ja happea kehon elimiä.

Joskus niin shokki ja sen syy käsitellään samanaikaisesti. Esimerkiksi lääkärit voivat nopeasti avata tukossa verisuoni, joka vahingoittamatta sydän. Usein tämä voi saada potilaan pois sokki vähän tai ei lainkaan lisähoitoa.

Emergency Life Support

Emergency elämää ylläpitävät hoitoa tarvitaan tahansa iskuja. Tämä hoito auttaa saamaan happipitoista verta virtaa aivoihin, munuaisiin ja muihin elimiin.

lääkkeet

Palauttaminen veren virtausta elimiin pitää potilaan elossa ja voi estää pitkäaikaisia ​​vaurioita elimiin. Emergency elämää ylläpitävät hoito kuuluu

Aikana ja sen jälkeen hätä elämää ylläpitävä hoito, lääkärit yrittävät selvittää mitä aiheuttaa shokki. Jos syynä järkytys on, että sydän ei pumppaa tarpeeksi voimakkaasti, niin diagnoosi on sydänperäinen sokki.

Hoito sydänperäinen sokki riippuu sen syyn. Lääkäri voi määrätä lääkkeitä

Lääketieteelliset laitteet voivat auttaa sydämen pumppu ja parantaa verenkiertoa. Laitteet hoitoon käytettävät sydänperäinen sokki voi sisältyä

Joskus lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden eivät riitä hoitamaan sydänperäinen sokki.

Lääketieteelliset toimenpiteet ja leikkaus voi palauttaa veren virtausta sydämeen ja muualle elimistöön, korjaus sydän vaurioita, ja auttaa pitämään potilaan elossa, kun hän toipuu sokki.

Leikkaus voi myös parantaa mahdollisuuksia pysyvyyttä. Leikkaus tehdään 6 tunnin kuluessa alkamisesta sokin oireita on suurin mahdollisuus parantaa selviytymistä.

Tyypit menettelyt ja kirurgian käytetään hoitamaan taustalla olevia syitä sydänperäinen sokki sisältävät

lääketieteelliset laitteet

Lääketieteelliset menettelyt ja kirurgian