Miten särkynyt sydän oireyhtymä voidaan estää?

Tutkijat oppivat yhä särkynyt sydän oireyhtymä, eikä hoidot on osoitettu estämiseksi. Ihmisille, jotka ovat kokeneet ehto, uusiutumisen riskiä on alhainen.

Emotionaalisesti järkyttäviä tai vakava fyysinen tapahtuma voi laukaista särkynyt sydän oireyhtymä. Learning miten hallita stressiä, rentoutua, ja selviytymään ongelmia voi parantaa emotionaalinen ja fyysistä terveyttä.

Ottaa tukevia ihmisiä elämässäsi, jonka kanssa voit jakaa tunteita tai huolia voi lievittää stressiä. Fyysinen aktiivisuus, lääketiede, ja rentoutumisterapia myös voi lievittää stressiä. Haluat ehkä harkita osallistuu stressin hallinta ohjelma.

Myös joitakin tapoja ihmisiä selviytymään stressistä kuten juominen, tupakointi tai ylensyöminen-areena terve. Oppiminen hallita stressiä sisältää hyväksymisestä terveellisiä elämäntapoja, joka pitää stressiä alhainen ja helpottaa käsitellä stressiä, kun se ei tapahdu. Terveelliset elämäntavat sisältää seuraavat terveellistä ruokavaliota, joka fyysisesti aktiivinen, säilyttää terveen painon ja tupakoinnin lopettamista.