Ohje töihin tai löytää työtä, jos olet pois käytöstä

Ei ole parempaa aikaa suunnitella tulevaisuuden hoidon tarve kuin juuri nyt. Etsi kaikki noin miten järjestää ja rahoittaa hoitoa että sinun yksi päivä

Motoneuronitauti Julie tarina

Tiedä oikeutesi

Valtion tuki vammaisten työ-

Taloudellinen tuki vammaisille työntekijöille

Miten työnantajat voivat auttaa vammaisia ​​työntekijöitä

Saatat tarvita tauon aika ajoin, jotta huolehtia oman terveyden ja hyvinvoinnin. Hoitajasi arviointi voi auttaa saamaan yhden

Niistä työikäisen vammaisten Britanniassa lähes puolet työskentelee – mutta tämä luku on suurempi. Oikean tuen, monet voisivat liittyä niiden joukkoon.

Jos on jokin vamma, saatat olla huolissaan siitä, että se rajoittaa työnsaantimahdollisuuksia tai että et voi löytää työtä.

Tiedot hoitajille työpaikalla

Mutta siellä on paljon ohjausta, tukea ja koulutusta auttaa työelämään. Valtion tukemien ohjelmien avulla, kun taas tiedotushankkeet haastavat stereotypiat vammaisia, jotta jokaisella on reilu mahdollisuus työskennellä.

Hyväntekeväisyys Leonard Cheshire Vammaisuus runs työharjoitteluohjelmaa nimeltään Change100, joka kokoaa yhteen Britannian Top työnantajien ja lahjakkaita vammaisten opiskelijoiden.

Katso videoita ja lukea henkilökohtaisia ​​tarinoita kolmesta Change100 esikuvia, jotka ovat hyötyneet järjestelmästä.

Lue lisää kuinka Leonard Cheshire Vammaisuus tukee vammaisten etsivät työtä.

Mikä tahansa fyysinen tai oppimisvaikeuksia, sinulla on oikeus tasa-arvoon, oikeudenmukaisuuteen, kunnioituksen ja ymmärryksen työpaikallasi.

Työntekijät ja työnhakijat vammaisia ​​laillisesti suojattuja syrjinnältä alla yhdenvertaisuuslaista 2010. Sinä laillisesti oikeudenmukainen kohtelu, kun se tulee rekrytointi, edistämiseen ja maksaa. Se tarkoittaa myös sitä, että työnantajan on tehtävä työpaikoillaan saatavilla sinulle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Se on nyt tunnustettu, että työskentely on terveyshyötyjä. Hallitus on sitoutunut auttamaan työnantajia ja lääkärikunta yhdessä saada vammaisten työhön. GOV.UK hahmotellaan apua saatavilla etsivät työtä, jos olet pois käytöstä, jossa neuvoja työnhaussa, työ järjestelmiä, tukea, kun olet työssä, ja työhön liittyvät oikeudet.

Paikallinen työ keskus voi järjestää haastattelun vammainen Työvoimaneuvoja, joka on erityisesti koulutettu auttamaan vammaisia ​​löytämään sopivan työpaikan. Lähimmän keskus, katso GOV.UK: Ota Jobcentre Plus.

GOV.UK myös yksityiskohtia “kaksi punkit” järjestelmä vammaisille. Työnantajat, jotka omaksuvat tämän aloitteen suhtautua myönteisesti vammaisuuteen, ja tarjoavat haastatteluja kaikille vammaisille hakijoille, jotka täyttävät vähimmäisvaatimukset työn kriteerit. Varoa kaksi punkkien symboli verkkosivuilla ja työhakemus muotoja.

On kaksi valtion järjestelmiä ja auttaa sinua löytämään sopivaa työtä: pääsy työn ja valinta.

Pääsy työ on järjestelmä, joka antaa rahaa kohti laite- tai tukea työntekijöille, jotka voivat auttaa avulla voit työskennellä. Voit lukea lisää lukemalla tietoa GOV.UK noin pääsyä työhön.

Ulkoiset linkit

Työ vaihtoehto on järjestelmä, joka auttaa vammaisia, jotka eivät voi olla apua muuta työtä järjestelmistä. Se voi antaa sinulle ja työnantajille tuella. Lue lisää GOV.UK: työstä valinta.

Jos olet sairas tai vammainen, saatat pystyä hakemaan työ- ja tuki avustus (ESA) valtiolta, joka tarjoaa

Voit hakea ESA jos olet työssä, itsenäinen ammatinharjoittaja tai työtön.

Saatat siirretään ESA jos olet ollut väittämällä muita etuja, kuten toimeentulotukea tai työkyvyttömyysetuuden.

Kuinka paljon ESA saat riippuu

Selvitä lisää GOV.UK siitä, kuinka paljon ESA saat.

Universal Luotto tarjoaa uuden yhtenäisen järjestelmän tarveharkintainen tuki työikäisten jotka ovat tai töistä. Tuki asumismenot, lapset, päivähoidon kustannuksiin, hoitajien, kantajat kanssa terveyttä ja vammaisten on integroitu uuden edun. Tämä tarkoittaa sitä, että enemmän tukea suunnataan ihmisille enemmän vaikeavammaisten.

Miten pitää kunnossa vammaiselle

Tämä saavutetaan kaksi osaa: Limited Capability for Work elementti ja tarkempien vaikeavammaisten Kantajat, Limited Capability for Work and Work Related Activity elementti. Oikeus nämä elementit perustuu tuloksiin Work Capability Assessment kohdistamalla nykyisten järjestelyjen ESA.

LCWRA elementti on korkeampi kuin ESA vastaa tunnistaa uusia tarpeita vaikeavammaisten hakijoiden.

Lisäksi vammaiset saavat suuremman työn korvaukset ansiotuloa. Hallitus toivoo, että tämä auttaa kannustaa ihmisiä hetkellä työttömänä ottamaan ensimmäiset askeleet työelämään, lisäämällä kannustin tehdä jopa pieni määrä työtä.

Sinun täytyy mennä työkyvyn arviointi samalla kun ESA vaatimus arvioidaan. Tämä on nähdä, missä määrin sairauden tai vamman vaikuttaa työkykyyn.

Tämän jälkeen voit sijoittaa kaksi ryhmää, jos olet oikeutettu ESA

Työnantajat voivat myös etsiä tietoa GOV.UK noin rekrytointi vammaisten ja auttavat vammaisia ​​työntekijöitä pysymään työssä., Jos olet vammaisia ​​tai vammautuneet kun työssä, työnantajasi pitäisi auttaa pysymään työ. Muutoksia, jotka työnantaja olisi harkittava – kuullen te – sisällyttää

Saattaa olla tukea työnantaja muutokset tehdään kautta Access to Work.

Näet esimerkkejä siitä, miten työnantajien auttoi eri työntekijöille pysyä työssä GOV.UK.

Työpaikkakiusaaminen

Dave Parr on projektityöntekijä vammaisuuteen Champions at Work, TUC tukema järjestö. Hän sanoo, että stereotypioita vammaiset voivat olla suurin este sinun ja saada työtä.

“Tapa lopettaa tämä on kouluttaa ihmisiä mielekästä vammaisuusvalistusta koulutus”, hän sanoo.

Löytää työtä jälkeen huolehtiva

Voit oppia lisää rekrytointiprosessin vammaisia ​​työnantajan näkökulmasta ja syrjinnän torjuntaan GOV.UK. Ammattiliitot voivat myös tarjota tukea.

Parr sanoo: “Viiden vuoden, Vammaisuus Champions at Work on rekrytoitu yli 600 edustajaa, jotka taistelevat vammaisten oikeuksia työpaikalla.

He ovat tehneet valtava ero työ monien ihmisten elämään, ja nosti työkyvyttömyyden ammattiliiton asia.

Jos olet hoitaja, joka toimii myös tai on ajatellut palaamassa työhön, lukea sivuja työntekijöiden oikeuksia ja omaishoitajien hoitajien työhönpaluun.

15/01 /

työstressi

15/01 /

Miten tunnistaa, jos olet kiusataan töissä, miten lopettaa se, ja saada tukea

Jos haluat aloittaa tai palaamaan työhön, on paljon asioita huomioon, ja monet järjestelmät, jotka voivat auttaa hoitajaa

Tutustu stressin vaikutuksia työssä, mikä aiheuttaa sen, ja mitä voit tehdä hallita sitä