päästä irti kodin verenpaineen seuranta

Valitessaan verenpainemittari, harkitse

Ennen ostamista verenpainemittari, tarkista lääkäriltäsi olla varma näyttö on validoitu – tarkoittaen sen lukemat ovat tarkkoja ja toistettavia. Kerran vuodessa, oikeellisuus näytön tuomalla se lääkärin vastaanotolla ja vertaamalla näytön lukemia kanssa ottanut lääkäri.

Yksi tapa valita tarkka näyttö on tarkistaa luettelot validoitu kotiin verenpainemittareilla saatavilla Dabl Educational Trust ja British Hypertension Society. Nämä organisaatiot ovat testanneet monenlaisia ​​valvoo ja lähettää havaintonsa verkkosivuillaan.

Ominaisuudet harkita

Ei ole väliä minkälaista kotiin verenpainemittari valitsemaan, oikea käyttö edellyttää koulutusta ja käytännön. Vie laite lääkärille tai hoitajalle varmistaa yhden olet valinnut on paras sovi sinulle, ja opetella käyttämään näytön oikein.

laitteen tarkkuus

Voit varmistaa tarkan verenpaineen seuranta kotona

Verenpaine vaihtelee päivän, ja lukemat ovat usein hieman korkeampi aamulla. Myös verenpaine saattaa olla hieman pienempi kotona kuin lääketieteellisen office, tyypillisesti noin viisi pistettä.

Ota yhteyttä lääkäriin, jos sinulla on epätavallisia tai nousee jatkuvasti verenpainetta. Kysy lääkäriltä, ​​mitä lukema tulisi kehottaa välittömästi puhelun lääkärin toimistossa.

Jotkut ihmiset kirjaavat verenpaine lukemat käsin.

Vinkkejä tarkka käyttöön

Jos käytössä on elektroninen henkilökohtainen terveys ennätys, haluat ehkä tallentaa tietoja tietokoneella tai mobiililaitteella. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden jakaa lukemat kanssa terveydenhuollon tarjoajat ja perheenjäseniä. Jotkut verenpainelaitteet lähettää nämä tiedot automaattisesti.

Jos verenpaine on hyvin hallinnassa, ehkä tarkistaa sitä kotona vain muutaman päivän kuukaudessa. Jos olet juuri aloittamassa kotimittauksista, jos teet mitään muutoksia lääkkeitä tai muita hoitoja, tai jos toinen terveysongelma, kuten diabetes, ehkä tarkistaa sitä useammin.

Etusivu verenpaine valvonta ei korvaa käyntiä lääkärin, ja kodin verenpainemittarit voi olla joitakin rajoituksia. Vaikka saat normaali lukemia, älä lopeta tai muuta lääkitystä tai muuttaa ruokavaliota keskustelematta ensin lääkärin kanssa. Jos kuitenkin edelleen kotimittauksista näyttää verenpaineesi on hallinnassa, saatat pystyä tekemään vähemmän tapaamisia lääkärin kanssa.

Seuranta verenpainetta kotona ei tarvitse olla monimutkaista tai hankalaa. Pitkällä aikavälillä, saatat riski vähemmän komplikaatioita, jotka liittyvät korkea verenpaine ja nauttia terveempää elämää.

Seuranta verenpainelukemasi

Pitkän aikavälin hyödyt