ruoka-allergia ohjeiden laatimisessa, tarkastelu ja loppuraportti

Laatiminen, Review, ja loppuraportti

Asiantuntijapaneeli laati luonnoksen version perustuvat suuntaviivat itsenäinen, systemaattinen kirjallisuuskatsaus, paneeli identifioitu lisädokumentteihin, ja konsensus asiantuntijalausuntoja. Asiantuntijapaneeli käyttää näitä lisätietoja vain selventää ja tarkentaa johtopäätöksiä lähteistä systemaattinen kirjallisuuskatsaus.

Lokakuussa 2009 Asiantuntijapaneeli keskusteli ensimmäinen kirjallinen luonnos suuntaviivojen ja niiden suosituksia. Kokouksen jälkeen asiantuntijapaneelin sisällytetty mitään paneeli laajuista muutoksia suosituksia luonnoksen ohjeita. Nämä tarkistetut suositukset asetettaisiin tämän jälkeen ensimmäinen paneeli laajuinen äänestää. Käsittelyn ja tarkistamisen tarpeen, toinen äänestys pidettiin. Kaikki suositukset, jotka saivat 90 prosenttia tai enemmän sopimus sisällytettiin ohjeluonnosten tarkastelua koordinoiva komitean ja yleisön tutkittavaksi ja kommentoitavaksi.

Luonnos suuntaviivat lähetetty theernment Web kauppapaikkaan maaliskuussa 2010 jälkeen 60 päivän kuluttua, jotta nähtäville ja kommentoitavaksi. Yli 550 kommentit kerättiin ja tarkistaa asiantuntijapaneelin ja theernment. Asiantuntijapaneeli tarkistetut suuntaviivat vastauksena joihinkin näistä kommentteja. Kaikki uudet suositukset tehtiin paneeliin laajuinen ääni ja saavutti 90 prosenttia konsensus tai enemmän.

Lopullinen suuntaviivat Diagnosis and Management of Food Allergy Yhdysvalloissa: raportti theernment tukeman asiantuntijapaneelin julkaistiin ja julkisesti saataville joulukuussa 2010. Ohjeissa läsnä 43 suositukset diagnosointiin ja hoitoon ruoka-allergia ja elintarvikkeissa aiheuttama anafylaksian. Kolme “yhteenvetona” lausuntoja antaa lyhyt katsaus Yhdysvaltain kansallisen rokotteen politiikka nimenomaan rokottamisen potilaalla on kananmuna-allergia.

Lue koko ohjeet diagnoosi ja hoito Food Allergy Yhdysvalloissa: raportti theernment tukeman Expert Panel.