ruoka-allergia suuntaviivat luoda asiantuntijapaneeli, koordinaatiokomitea

Luominen asiantuntijapaneelin ja koordinointikomitea

Asiantuntijapaneelit muodostetaan kirjoittamaan hoitosuosituksia. Asiantuntijapaneeli on komitea palkattoman nimeämää asiantuntijaa theernment. Tuoli ja jäsenet valitaan pääasiassa niiden tieteellisen ja kliinisen osaamisen. theernment on sitoutunut joilla erilaisia ​​kliiniset ja tieteen aloilla edustaa erikoislääkäreiden asiantuntijapaneelin.

theernment perustettu asiantuntijapaneeli suuntaviivoja; se koostui 25 pätevien terveydenhuollon ammattilaisten kliiniset, tieteellinen ja kansanterveyden tiloissa. Paneeli kehittänyt ohjeluonnosten käyttämällä riippumatonta systemaattinen kirjallisuuskatsaus, oheismateriaalit tunnistetaan asiantuntija panelistien, ja konsensus asiantuntijalausuntoja.

Katso jäsenet asiantuntijapaneelin.

theernment perustettu koordinoiva komitea ammattijärjestöjen, tukiryhmittymien, ja liittovaltion virastojen, jotka nimittää yhden tai useamman edustajat palvelemaan toimikunnassa. Koordinointikomitea valvoi suuntaviivojen kehitysprosessia, tarkisti suuntaviivaluonnokset, ja tarkistetaan ja avustaa levittämisessä lopullisessa suuntaviivoja. Työryhmä tarkasteli ohjeluonnosten tarkkuutta, käytännöllisyys, selkeys, ja laaja hyödyllisyys suositusten kliinisessä työssä.

Katso edustajat koordinoiva komitea.