Sappirakon syöpä Hoito

Sappirakon syöpä on harvinainen sairaus, jossa pahanlaatuinen (syöpä) soluja löytyy kudoksissa sappirakon. Sappirakon on päärynän muotoinen elin, joka sijaitsee vajaat maksan ylävatsassa. Sappirakko varastoi sappi, nestettä tekemät maksan sulattaa rasvaa. Kun ruoka on jaoteltu vatsassa ja suolistossa, sappi vapautuu sappirakko putken kautta kutsutaan sappitiekivistä, joka yhdistää sappirakon ja maksan ensimmäiseen osaan ohutsuolen. Suurentaa anatomia sappirakon. Sappirakon on vain alle maksassa. Bile on tallennettu sappirakon ja virtaa virtsarakon kanavaan ja sappitiekivistä ohutsuoleen, kun ruoka on pilkottu.

Seinän sappirakon on 3 tärkeimmät kerrosta kudosta.

Näiden kerrosten tukee sidekudosta. Ensisijainen sappirakon syöpä alkaa sisäkerroksen ja leviää uloimmat kerrokset, koska se kasvaa.

Kaikki, mikä kasvattaa mahdollisuus saada tauti on nimeltään riskitekijä. Ottaa riskitekijä ei tarkoita, että te; saada syöpä, joilla ei ole riskitekijöitä ei tarkoita, että te; ei saa syövän. Keskustele lääkärin kanssa, jos epäilet voi olla vaarassa. Riskitekijöitä sappirakon syöpä ovat seuraavat

Nämä ja muut oireet voivat johtua sappirakon syöpä tai muita ehtoja. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin seuraavista

Sappirakon syöpä on vaikea havaita ja diagnosoida varten; seuraavista syistä

Sappirakon syöpä on joskus havaittu, kun sappirakko poistetaan muista syistä. Potilaat, joilla on sappikivet harvoin kehittyä sappirakon syöpä.

menettelyt; jotka tekevät kuvia sappirakon ja sen ympäristö auttaa diagnosoimaan sappirakon syövän ja kuinka pitkälle syöpä on levinnyt. Prosessi käyttää; selvittää, jos syöpäsolut ovat levinneet sisällä ja ympärillä sappirakon on; kutsutaan lavastus.

Jotta voidaan suunnitella hoitoa, on tärkeää tietää, jos sappirakon syöpä voidaan poistaa kirurgisesti. Testit ja menettelyt; havaita, diagnosoimaan, ja vaihe sappirakon syöpä ovat yleensä tehneet samaan; aika. Seuraavat testit ja; menettelyjä voidaan käyttää

Ennuste (mahdollisuus takaisinperintä) ja hoitovaihtoehdoista riippuvat seuraavista

Hoito voi myös riippua iästä ja yleisestä terveyden potilaalle ja onko syöpä aiheuttaa merkkejä tai oireita.

Sappirakon syöpä voidaan parantaa vain, jos havaitaan ennen kuin se; on levinnyt, kun se voidaan poistaa kirurgisesti. Jos syöpä on levinnyt, palliatiivinen hoito voi parantaa potilaan elämänlaatua ohjaamalla; oireita ja komplikaatioita tämän sairauden.

Osallistu johonkin kliinisen; kokeet tehdään parantaa hoitoa on harkittava .; Tietoja meneillään olevista kliinisistä tutkimuksista on saatavissa; verkkosivuilla.

Katso Yleistä osio on kuvaus testit ja menettelyjä käytetään havaitsemaan, diagnosoimaan, ja vaihe sappirakon syöpä.

Syöpä voi levitä kudoksen läpi, imusuoniston, ja veri

Kun syöpä leviää toiseen ruumiinosaan, sitä kutsutaan etäpesäkkeitä. Syöpäsolut irtautumaan jossa he alkoivat (ensisijainen kasvain) ja kulkea imusuoniston tai veren.

Etäpesäketuumorikudoksen on sama syöpätyyppi kuin primaarikasvaimen. Esimerkiksi, jos sappirakon syöpä leviää maksaan, syöpäsolut maksassa ovat todella sappirakon syöpäsoluja. Tauti on metastasoitunut sappirakon syöpä, ei maksasyövän.

Vaiheessa 0, epänormaaleja soluja löytyy sisemmän (limakalvon) kerros sappirakon. Nämä epänormaalit solut voivat tulla syöpä ja levinnyt läheiseen normaalia kudosta. Stage 0 kutsutaan myös carcinoma in situ.

I vaiheessa, syöpä on muodostunut ja on levinnyt yli sisemmän (limakalvon) kerros on kerros kudosta verisuonissa tai lihakseen kerrokseen.

Vaiheessa II, syöpä on levinnyt yli lihaksen kerros sidekudosta ympärillä lihas.

Vaiheessa IIIA, syöpä on levinnyt läpi ohuita kudosta, joka kattaa sappirakon ja / tai maksan ja / tai yhteen lähellä elimen (kuten mahan, ohutsuolen, paksusuolen, haiman, tai sappiteiden maksan ulkopuolella) .

Vuonna vaiheessa IIIB, syöpä on levinnyt läheisiin imusolmukkeisiin ja

Vaiheessa IVA, syöpä on levinnyt tärkein verisuonen maksan tai 2 tai enemmän lähellä elimissä tai muu kuin maksassa. Syöpä on voinut levitä läheisiin imusolmukkeisiin.

Vaiheessa IVB, syöpä on levinnyt joko

Syöpä on todettu seinän sappirakon ja voi olla täysin poistaa kirurgisesti.

Leikkaushoitoon syöpä ei voida poistaa kokonaan leikkauksella. Useimmat potilaat, joilla sappirakon syöpä on leikattavissa syöpä.

Toistuva syöpä on syöpä, joka on uusiutunut (palannut), kun se on käsitelty. Sappirakon syöpä voi tulla takaisin sappirakon tai muualla kehossa.

Etäpesäke on leviäminen syövän ensisijaisen sivustosta (paikka, jossa se alkoi) muihin paikkoihin kehossa. Metastasoitunut sappirakon syöpä voi levitä ympäröiviin kudoksiin, elinten, koko vatsaonteloon tai kaukaisiin kehon osiin.

Erityyppiset hoitoja on saatavilla potilaille, joilla sappirakon syöpä. Jotkut hoidot ovat vakio (tällä hetkellä käytössä hoitoon), ja jotkut testataan parhaillaan kliinisissä kokeissa. Hoidon kliininen tutkimus on tutkimukseen tarkoitus parantaa nykyisiin hoitoihin tai saada tietoa uusien hoitojen syöpäpotilaille. Kun kliiniset tutkimukset osoittavat, että uusi hoito on parempi kuin tavallinen hoito, uusi hoito voi tulla tavanomaista hoitoa. Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Sappirakon syöpä voidaan käsitellä cholecystectomy, leikkaus poistaa sappirakon ja joidenkin kudosten sen ympärille. Läheiset imusolmukkeet voidaan poistaa. Laparoscope käytetään joskus ohjaamaan sappirakon leikkaus. Laparoscope on liitetty videokamera ja lisätään kautta Isioniin (portti) vatsan. Kirurgiset instrumentit lisätään kautta muihin satamiin suorittaa leikkauksen. Koska on olemassa riski, että sappirakon syöpä solut voivat levitä näistä satamista, ympäröivän kudoksen portti sivustoja voidaan myös poistaa.

Jos syöpä on levinnyt ja ei voi poistaa, seuraavanlaisia ​​palliatiivisen leikkaus voi lievittää oireita

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja. On olemassa kahdenlaisia ​​sädehoitoa. Ulkoiset sädehoitoa käytetään koneen ulkopuolella elin lähettää säteilyä kohti syöpä. Sisäinen sädehoitoa käytetään radioaktiivista ainetta sinetöidään neuloja, siemenet, johdot, tai katetrien jotka on sijoitettu suoraan tai lähellä syöpä. Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Kemoterapia on syövän hoidossa, joka käyttää huumeita pysäyttää syöpäsolujen kasvun, joko tappamalla soluja tai pysäyttämällä solujen jakamista. Kun kemoterapia otetaan suun kautta tai pistoksena laskimoon tai lihakseen, huumeet tulevat verenkiertoon ja pääsee syöpäsoluja koko kehon (systeemistä kemoterapiaa). Kun kemoterapia on sijoitettu suoraan aivo, elimen tai kehon onteloon, kuten vatsa, huumeet vaikuttavat lähinnä syöpäsoluja näillä alueilla (alueellinen kemoterapia). Tapa solunsalpaajahoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Tämä yhteenveto osassa kuvataan hoitoja, joita tutkitaan kliinisissä tutkimuksissa. Se ei voi mainita jokaista uutta hoitoa tutkitaan. Tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Kliiniset tutkimukset tutkivat tapoja parantaa vaikutusta; sädehoitoa kasvainsoluihin, mukaan lukien seuraavat

Joillekin potilaille, osallistuu kliiniseen tutkimukseen voi olla paras hoito valinta. Kliiniset tutkimukset ovat osa syöpätutkimuksen prosessi. Kliiniset tutkimukset tehdään selvittää, jos uusia syövän hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita tai parempi kuin tavallinen hoito.

Monet nykypäivän standardi syövän hoitomuotoja perustuvat aikaisempiin kliinisiin tutkimuksiin. Potilaat, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi saada tavanomaista hoitoa tai ensimmäisten joukossa saada uutta hoitoa.

Potilaat, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin myös parantaa tapaa syöpä käsitellään tulevaisuudessa. Jopa silloin, kun kliiniset kokeet eivät johda uusien tehokkaiden hoitojen, ne usein vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja auttaa liikkua tutkimusta eteenpäin.

Jotkut kliinisissä tutkimuksissa mukana vain potilaille, jotka eivät vielä ole saaneet hoitoa. Muut tutkimukset testi hoitoja potilaille, joiden syöpä ei mennyt paremmin. On myös kliinisissä kokeissa, että kokeillaan uusia keinoja lopettaa syövän uusiutumisen (tulossa takaisin) tai vähentää sivuvaikutuksia syövän hoitoon.

Kliiniset tutkimukset ovat meneillään eri puolilla maata. Katso hoitovaihtoehdot jaksossa, joka seuraa linkkejä nykyiseen hoidon kliinisissä tutkimuksissa. Nämä noudetut listaus kliinisissä tutkimuksissa.

Osa testeistä, jotka on suoritettu diagnosoida syöpä tai selvittää vaiheessa syöpä voidaan toistaa. Osa testeistä uusitaan, jotta nähdään, miten hyvin hoito tehoaa. Päätökset siitä edelleen, muuttaa tai lopettaa hoito voi perustua näiden testien tulokset.

Osa testeistä on jatkossakin tehtävä ajoittain hoidon jälkeen on päättynyt. Tulokset näistä testeistä voidaan näyttää, jos ehto on muuttunut tai jos syöpä on uusiutunut (palannut). Nämä testit ovat joskus kutsutaan seuranta-testien tai lääkärintarkastuksia.

Hoito paikallinen sappirakon syöpä voi sisältyä seuraavia

lokalisoitu sappirakon syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Inoperaabelin, toistuva tai metastaattinen sappirakon syöpä on yleensä kliininen tutkimus. Hoito voi sisältää seuraavia

leikattavissa sappirakon syöpä, toistuvat sappirakon syöpä ja metastasoitunut sappirakon syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

sappirakon syöpä, katso sappirakon syöpä kotisivu.

Yleisiä syöpä tiedot ja muut resurssit National Cancer Institute, katso seuraava

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa hoidossa sappirakon syöpä. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Adult Treatment toimituskunta.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Adult Treatment Editorial Board. Sappirakon syöpä hoito. Bethesda, MD: / tyypit / sappirakon / potilas / sappirakon-hoito-. . [PMID: 26389400]