sieni ajankohtainen

Terapeuttinen luokka: Antifungaaliset

Käyttää sieni

Kemiallinen luokka: imidatsolia

Jotkin näistä aineista voi olla saatavilla ilman reseptiä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttö ajankohtaisista mikonatsolin lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttö ajankohtaisista mikonatsoli vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Ennen sieni

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät mikonatsoli. Se ei voi olla nimenomaan sieni. Lue huolellisesti.

Pidä tämä lääke poissa silmistä.

Käytä tarpeeksi mikonatsoli kattamaan teennäinen ja hiero kevyesti.

Jos haluat käyttää aerosoli jauheeksi mikonatsolilla

Jos haluat käyttää aerosoli liuosmuodossa mikonatsolilla

Jos haluat käyttää jauheeksi mikonatsolilla

Kun mikonatsoli hoidetaan tietyntyyppisten sieni-infektioiden iho, Okkluusiosidosta (ilmatiivis peite, kuten keittiö muovikelmu) ei tulisi levittää tätä lääkettä. Muuten voi ärsyttää ihoa. Älä laita Okkluusiosidosta yli lääkkeen ellet ole suunnattu niin lääkäri.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää käyttää tätä lääkettä koko ajan hoidon, vaikka tilasi parannuttua. Älä unohda yhtään annosta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Säilytä säiliötä huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Älä pidä tätä lääkettä autoon, jossa se voi altistua kuumuudelle tai kylmyydelle. Älä säkissä reikiä kanisteriin tai heittää tuleen, vaikka säiliö on tyhjä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos iho ongelma ei parane 4 viikon kuluessa, tai jos se on huonompi, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö Mikonatsolin

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Varotoimet Vaikka käyttäminen sieni

Ihon kandidiaasi nystatin ajankohtainen, clotrimazole ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini, Lamisil, mikonatsoli ajankohtainen

Vartalosilsa rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini, Lotrisone, Lamisil

Tinea cruris rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini ajankohtainen, Lotrisone, Lamisil

Jalkasilsan rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini ajankohtainen, Lotrisone, Lamisil

 tai mennä liittyä sieni tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Sieni Side Effects

Sieni (mikonatsoli ajankohtainen)