sikiön alkoholin oireyhtymä testejä ja diagnoosi

Jos raportti ajoitus ja määrä alkoholinkäytön oman synnytyslääkäri tai muu terveydenhuollon tarjoaja voi auttaa määrittämään riskiä sikiön alkoholin oireyhtymä. Vaikka lääkärit voi diagnosoida sikiön alkoholin oireyhtymä ennen vauva on syntynyt, he voivat arvioida terveyden äiti ja vauva raskauden aikana.

Lapsesi lääkäri voi katsella oireita sikiön alkoholin oireyhtymä lapsesi viikkoina, kuukausina ja vuosina elämää. Varhainen diagnoosi ja palvelujen tarjoaminen voi parantaa lapsen kykyä toimia.

Sikiön alkoholi kirjoon

Diagnosointi sikiön alkoholin oireyhtymä vaatii asiantuntemusta ja perusteellista arviointia. Jotta diagnoosi, lääkärit arvioi

Lääkäri voi myös arvioida

Monet ominaisuudet nähty sikiön alkoholin oireyhtymä voi esiintyä myös normaali, terve lapset tai lapsilla muita sairauksia. Jos sikiön alkoholin oireyhtymä epäillään, lastenlääkäri saattaa viitata lapsesi kehityshäiriöitä lastenlääkäri, neurologi tai muun asiantuntijan kanssa erityistä koulutusta sikiön alkoholioireyhtymä arvioitavaksi ja sulkea pois muita sairauksia samanlaisia ​​oireita.

Valikoima seuraukset juomasta alkoholia raskauden aikana kutsutaan yhteisnimellä sikiön alkoholin kirjoon, sillä kaikki oireet ovat läsnä kaikki lapset häiriö. Tämä valikoima sisältää

Jos yksi lapsi perheessä on diagnosoitu sikiön alkoholin oireyhtymä, voi olla tärkeää arvioida hänen sisaruksensa, onko niillä on myös sikiön alkoholin oireyhtymä, jos äiti joi alkoholia näinä raskauksia.