silmien rasitusta elämäntapa ja kotiin korjaustoimenpiteitä

Pitävät näitä vinkkejä vähentää tai estää silmien rasitusta.

Säädä valaistus. Kun katsot televisiota, se voi olla helpompaa silmäsi jos pitää huoneen pehmeästi valaistu

Vinkkejä tietokoneen työstä

Lukiessa painotuotteet tai vaativissa töissä, yrittää sijoittaa valonlähde takanasi ja suunnata valoa sivullesi tai tehtävän. Jos luet pöydän ääressä, käytä varjostettu valo sijoitettu edessä. Varjostin pitää valoa paistaa suoraan silmiin.

Käytä tekokyyneleet. Over-the-counter keinotekoinen kyyneleet voivat auttaa estämään ja lievittää kuivat silmät. Käytä niitä myös silloin, kun silmäsi tuntuu hieno pitää niitä hyvin voideltu ja toistumisen estämiseksi oireita.

Lääkäri voi ehdottaa joka putoaa ehkä parhaiten. Voitelu tippoja, jotka eivät sisällä säilöntäaineita voidaan käyttää niin usein kuin tarvitaan. Jos pisarat käytät säilöntäaineita, älä käytä niitä enempää kuin neljä kertaa päivässä. Vältä eyedrops kanssa punoitus poisto, sillä nämä voivat pahentaa kuivan silmän oireita.

Valitse oikea silmälasien sinulle. Jos tarvitset laseja tai yhteystietoja ja työtä tietokoneella, harkitse silmälaseja tai piilolinssejä suunniteltu erityisesti tietokoneella työtä. Kysy optometrist noin linssipinnoite ja sävyjä, jotka voivat auttaa myös.

Jos ajat pitkiä matkoja, pitävät aurinkolasit kanssa polarisoitunut linssit ja UV-suojan.

Tietokoneen käyttö on yleinen syy silmien väsymistä. Jos työtä pöydän ääressä ja käyttää tietokonetta, nämä itsehoidon vaiheita voi auttaa ottamaan joitakin paineita pois silmäsi.