sukupuolielinten syyliä hoidot ja lääkkeet

Jos syyliä eivät aiheuta epämukavuutta, et välttämättä tarvitse hoitoa. Mutta jos oireet ovat kutina, polttava ja kipu, tai jos näkyviä syyliä aiheuttavat ahdistusta, lääkäri voi auttaa tyhjentää epidemian, jossa lääkkeitä tai leikkausta. Kuitenkin vauriot ovat todennäköisesti tulla takaisin hoidon jälkeen.

Kondylooma hoitoja, joita voidaan soveltaa suoraan iholle sisältää

Lääkehoito

Imikimodi (Aldara, Zyclara). Tämä voide ilmeisesti immuunijärjestelmän kykyä torjua sukupuolielinten syyliä. Vältä seksuaalisen kanssakäymisen, kun kerma on ihoon. Se voi heikentää kondomeja ja kalvot ja saattavat ärsyttää kumppanin ihoa.

Leikkaus

Yksi mahdollinen sivuvaikutus on ihon punoitus. Muita haittavaikutuksia voivat olla rakkulat, särky tai kipu, yskä, ihottuma ja väsymys.

Podofylliiniä ja podofilox (Condylox). Podofylliiniä on kasvipohjainen hartsia, joka tuhoaa Kondylooma kudosta. Lääkäri on sovellettava tätä ratkaisua. Podofilox sisältää samaa vaikuttavaa yhdistettä, mutta voidaan käyttää turvallisesti sinun kotona.

Lääkäri saattaa haluta antaa ensimmäisen soveltamisen podofilox, ja suosittelee varotoimenpiteet sen estämiseksi lääkitys ärsyttää ympäröivää ihoa. Koskaan sovelletaan podofilox sisäisesti. Lisäksi tämä lääkitystä ei suositella käytettäväksi raskauden aikana. Haittavaikutuksia voivat olla lieviä ihon ärsytystä, haavaumia tai kipua.

Älä yritä hoitaa sukupuolielinten syyliä over-the-counter syylä poistoaineet. Nämä lääkkeet eivät ole tarkoitettu käytettäväksi kosteassa kudoksissa sukuelinten alueella. Käyttämällä over-the-counter lääkkeitä tähän tarkoitukseen voi aiheuttaa jopa enemmän kipua ja ärsytystä.

Voit joutua leikkaus poistaa suurempia syyliä, syyliä, jotka eivät reagoi lääkitys, tai – jos olet raskaana – syyliä, että vauva voi altistua synnytyksen aikana. Kirurginen vaihtoehdot ovat