sydänsairaus elämäntapa ja kotiin korjaustoimenpiteitä

Sydänsairaus voidaan parantaa – tai jopa ehkäistä – tekemällä tiettyjä elintapojen muutoksia. Seuraavat muutokset voi auttaa ketään, joka haluaa parantaa sydämen terveyttä

Tarkista kolesteroli. Kysy lääkäriltäsi perustason kolesterolin testi, kun olet teidän 20s ja sen jälkeen vähintään viiden vuoden välein. Voit joutua aloittamaan testausta aikaisemmin, jos korkea kolesteroli on perheessäsi. Jos testitulokset eivät sisällä toivottavia alueita, lääkäri voi suositella useammin mittauksia.

Useimmat ihmiset pitäisi pyrkiä LDL tason alle 130 milligrammaa per desilitra (mg / dl), eli 3,4 millimoolia litraa kohden (mmol / l). Jos on muita riskitekijöitä sydänsairaus, sinun pitäisi pyrkiä LDL alle 100 mg / dl (2,6 mmol / l). Jos olet erittäin suuri riski sydänsairaus – jos olet jo ollut sydänkohtaus tai joilla on diabetes, esimerkiksi – pyrkiä vieläkin alhaisempi LDL – alle 70 mg / dl (1,8 mmol / l).

Liikkua. Liikunta auttaa saavuttamaan ja säilyttämään terveen painon ja ohjaus diabetes, kohonnut kolesteroli ja korkea verenpaine – kaikki riskitekijöitä sydänsairaus. Jos sinulla on sydän rytmihäiriö tai sydänvika, voi olla joitakin rajoituksia toiminnasta voi tehdä, niin keskustele lääkärin.

Kanssa lääkärin OK, tavoitteena 30-60 minuuttia liikuntaa useimpina päivinä viikossa.

Myös saada säännöllisesti lääkärin checkups. Varhainen havaitseminen ja hoito voi asettaa vaiheessa eliniän parempi sydämen terveyteen.