täit hoidot ja lääkkeet

Lääkäri todennäköisesti suositella over-the-counter (OTC) lääkitys, joka tappaa täit ja joitakin munia. Nämä lääkkeet voivat tappaa äskettäin munia. Siksi sopivasti ajastettu toinen hoito on yleensä tarpeen tappaa nymfit jälkeen ne kuoriutuvat, mutta ennen kuin ne tulevat aikuisten täitä.

Joidenkin tutkimusten mukaan yhdeksäntenä päivänä ensimmäisen käsittelyn jälkeen on ihanteellinen aika toiseen hoitoon, mutta muut uudelleenkäsittely aikatauluja olemassa. Kysy lääkäriltä kirjalliset ohjeet suositeltu hoitoaikataulun.

itsehoitolääkkeiden

OTC lääkkeet perustuvat pyrethrin, kemiallisen yhdisteen poimittu krysanteemi kukka, joka on myrkyllistä täitä. Pese lapsen hiukset shampoolla ilman hoitoaine ennen yhtä näistä hoidoista. Huuhtelu hiukset etikalla ennen pesua auttaa liueta liima, joka pitää saivareet hiukset akselit. Noudata ohjeita pakkauksessa kuinka kauan jättää lääkitys hiukset ja huuhtele lapsesi hiukset pesualtaan lämpimällä vedellä.

reseptilääkkeet

OTC lääkkeitä ovat seuraavat

Joillakin maantieteellisillä alueilla, täit ovat kehittäneet vastustuskykyä OTC lääkkeitä. Myös OTC hoito voi epäonnistua, koska virheellisestä käytöstä, kuten ei toistamalla käsittely sopivana ajankohtana.

Jos oikea käyttö OTC hoito on epäonnistunut, lääkäri voi suositella reseptiä hoitoa. Nämä sisältävät