tekijä ix fc fuusioproteiinia yhdistelmä-(suonensisäisesti)

FAK-tor NINE Fc FUE-Zhun proe-teen ree-KOM-bi-nant

Yhdysvalloissa.

Saatavilla annostusmuodot

Tekijä IX Fc-fuusioproteiini yhdistelmä-injektio käytetään hemofiliapotilailla B (synnynnäinen tekijä IX puutos) vähentämään tai estämään Verenvuotojaksot tai verenvuodon estämiseen kirurgisen toimenpiteen aikana.

Tekijä IX on proteiini, joka on tuotettu luonnollisesti kehossa. Alprolix ™ on ihmisen aiheuttama tuotetun proteiinin jäljittelemään luonnossa esiintyviä tekijä IX kehossa. Sitä käytetään pysäyttää verenvuoto auttamalla veren hyytymistä hemofiliapotilailla B.

tekijä ix fc fuusioproteiini rekombinantti on annettava ainoastaan ​​tai valvonnassa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tekijä IX: Fc-fuusioproteiinia yhdistelmä-seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio tekijä IX fc fuusioproteiini rekombinantti tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä Alprolix ™ lapsilla. Kuitenkin alle 12-vuotiaat saattavat tarvita oikaisun annoksen Alprolix ™, määritettynä lapsesi lääkärin.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille Alprolix ™ ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tekijä IX fc fuusioproteiinia yhdistelmä-. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Lääkäri tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tai lapsellesi tekijä IX fc fuusioproteiinia yhdistelmä-. Saatat myös koulutetaan hallinnoida tätä lääkettä itse. tekijä ix fc fuusioproteiinia yhdistelmä-annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

tekijä ix fc fuusioproteiinia yhdistelmä-mukana pakkausselosteen. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa vointiasi kun tai lapsesi saaneet tekijä IX: Fc-fuusioproteiinin yhdistelmä-varmista, että se toimii oikein. Verikokeita tarvitaan tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

tekijä ix fc fuusioproteiini rekombinantti voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille tai hoitajalle heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa iholla, nielemisvaikeuksia, huimausta, nopea syke, huimaus tai pyörtyminen, levottomuus, hengitysvaikeudet, turvotusta kasvojen, käsien, kielen tai kurkun tai rintakipu kun saat lääkettä.

tekijä ix fc fuusioproteiini rekombinantti saattaa lisätä mahdollisuus ottaa veren hyytymistä ongelmia. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on äkillinen tai vaikea päänsärky, ongelmia näön tai puheen, rintakipu, hengenahdistus, tai tunnottomuus tai heikkous, kun saat tekijä IX fc fuusioproteiinia yhdistelmä-.

Kerro lääkärille, jos tekijä ix fc fuusioproteiinia yhdistelmä-estä tai pysäyttää verenvuodon odotusten.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.