tekijä ix monimutkainen laskimoon, injektion

Terapeuttinen luokka: antihemofiilisen Agent

Käyttää tekijä IX kompleksin

Injektiot yksi muoto tekijä IX, nimeltään tekijä IX monimutkainen, myös hoidetaan tietyt ihmiset hemofilia A. hemofilian, joskus kutsutaan klassinen hemofilia, elimistö ei tuota riittävästi tekijä VIII, ja aivan kuten hemofilia B, veri ei voi muodostaa hyytymiä kuin sen pitäisi. Injektiot tekijä IX kompleksin voidaan käyttää potilailla, joilla hoitoon käytetty lääke hemofilia A ei enää tehoa. Injektiot tekijä IX Kokonaisuuteen voidaan käyttää muita ehtoja kuin lääkärisi määrää.

Tekijä IX-aine, jonka lääkäri antaa sinulle saadaan luonnollisesti ihmisen verestä tai keinotekoisesti keinotekoinen prosessi. Tekijä IX on saatu ihmisen verestä on käsitelty, ja se ei todennäköisesti sisältää haitallisia viruksia, kuten hepatiitti B -virus, hepatiitti C (non-A, non-B) viruksen tai ihmisen immuunikatovirus (HIV), virus, joka aiheuttaa immuunikato -oireyhtymän (aIDS). Keinotekoiset tekijä IX tuote ei sisällä näitä viruksia.

Tekijä IX on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tekijä IX kompleksin, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio tekijä IX monimutkaisia ​​tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Veritulppa saattaa olla erityisen todennäköisesti esiintyy ennenaikaisesti ja vastasyntyneiden, jotka ovat yleensä herkempiä kuin aikuiset vaikutuksille injektiot tekijä IX.

tekijä IX monimutkainen on testattu ja ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Ennen tekijä IX kompleksin

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tekijä IX monimutkainen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Jotkut lääkkeet annetaan pistoksena voidaan joskus antaa kotona potilaille, jotka eivät tarvitse olla sairaalassa. Jos käytössä tekijä IX kompleksin kotona, terveydenhuollon ammattilainen opettaa sinulle, miten valmistautua ja pistää lääkettä. Sinulla on mahdollisuus harjoitella valmisteluun ja suonensisäinen se. Varmista, että ymmärrät kuinka lääke valmistellaan ja pistetään.

Valmistella tekijä IX kompleksin

Käytä tekijä ix monimutkainen heti. Sitä ei pitäisi säilyttää pidempään kuin 3 tuntia, kun se on valmis.

Muovinen kertakäyttöinen ruisku ja suodatin neulaa on käytettävä tekijä IX monimutkainen. Lääke voi tarttua sisällä lasiruisku, ja et voi saada täyden annoksen.

Älä käytä ruiskuja ja neuloja. Laita käytetyt ruiskut ja neulat on läpäistä kerta- tai hävitä ne ohjeiden hoitohenkilökuntaan.

Annos tekijä IX kompleksin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos tekijä ix monimutkainen. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Soita lääkäriltä tai apteekista ohjeita.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jotkut tekijä IX tuotteilla on säilytettävä jääkaapissa, ja jotkut saattavat pitää huoneenlämmössä lyhyitä aikoja. Säilytä tekijä ix monimutkainen kuin lääkärin ohjeiden mukaan tai valmistajan.

Jos äskettäin diagnosoitu hemofilia B, sinun pitäisi saada hepatiitti A ja hepatiitti B -rokotetta voidaan entisestään vähentää riskiä saada hepatiitti A tai hepatiitti B tekijä IX tuotteista.

Hetken kuluttua, kehosi voi rakentaa puolustus (vasta-aine) vastaan ​​tekijä ix monimutkainen. Kerro lääkärille, jos tekijä IX kompleksin näyttää olevan vähemmän tehokas kuin tavallisesti.

Oikea käyttö tekijä IX kompleksin

On suositeltavaa, että jatkat tunnistaminen siitä, että teillä on hemofilia A tai hemofilia B. Jos sinulla on kysymyksiä siitä, millainen tunnistaminen kuljettaa, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka Käyttäen tekijä IX kompleksin

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Tekijä IX puutos traneksaamihappoa, Cyklokapron BeneFIXiä, tekijä IX monimutkainen, Profilnine SD

Tekijä VII puutos NovoSeven, tekijä IX monimutkainen, Profilnine SD, NovoSeven RT, Proplex T

Hemofilia B BeneFIX NovoSeven, Alprolix, tekijä IX monimutkainen, Profilnine SD

Hemofilia A estäjät tekijä ix monimutkainen, Profilnine SD, Proplex T

tekijä ix monimutkainen Side Effects

tekijä IX kompleksin

 tai mennä liittyä tekijä IX kompleksin tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.