tekijä IX (rekombinantti) kompleksi

Hallitseminen ja ehkäiseminen verenvuototapausten hemofiliapotilailla B.

Tekijä IX (rekombinantti) kompleksi on hyytymistä tekijä. Se toimii korjaamalla puutteita potilaille, joilla on puutteita tiettyjen hyytymistekijöiden.

Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat vuorovaikutuksessa tekijä IX (rekombinantti) kompleksi. Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, erityisesti jos jokin seuraavista koskee sinua

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa tekijä IX (rekombinantti) kompleksi. Kuitenkaan mitään erityistä vuorovaikutusta tekijä IX (rekombinantti) kompleksi tunnetaan tällä hetkellä.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos tekijä IX (rekombinantti) kompleksi voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopeta tai muuta annosta mitään lääkettä.

Käytä tekijä IX (rekombinantti) kompleksi kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkista etiketistä lääkettä tarkat annosteluohjeet.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysyttävää ehkä siitä, miten käyttää tekijä IX (rekombinantti) kompleksi.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäisiä, sivuvaikutuksia. Soita lääkärille tai hakeudu jos jokin haittavaikutuksia, jotka vaivaavat sinua tai eivät katoa. Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia esiintyy

Vakavat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten, kurkun tai kielen, epätavallinen hoarseness); vasikka, jalka tai käsivarren kipu, turvotus, punoitus tai arkuus; rintakipu; sekavuus; yskä; veren yskiminen; huimaus tai heikotus; uneliaisuus; pyörtyminen; nopea tai epäsäännöllinen syke; kuume tai vilunväreet; nivelkipu; pahoinvointia tai oksentelua; uusi tai paheneva verenvuoto-ongelmia; yksipuolinen heikkous; vuotava nenä; hengenahdistus; hitaus; näkö- tai puhe muuttuu; hengityksen vinkuminen; kellastumista silmien tai ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää sivuvaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Raportoimaan sivuvaikutuksista sopivalle toimielimelle, lue opas Raportointiongelmat FDA.

Ota yhteyttä 1-800-222-1222 (American Association of myrkytystietokeskukset), paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti.

Tekijä IX (rekombinantti) kompleksi käsitellään ja tallennetaan terveydenhuollon tarjoaja. Et säilytä sitä kotona. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Näitä tietoja ei saa käyttää päättää ottaa tekijä IX (rekombinantti) kompleksi tai muuta lääkettä. Vain terveydenhuollon tarjoaja on tietoa ja koulutusta päättää, mitkä lääkkeet ovat sinulle. Tämä tieto ei tue mitään lääketieteen turvallinen, tehokas, tai hyväksytty hoitoon tahansa potilaan tai terveydentila. Tämä on vain lyhyt tiivistelmä yleistietoa tekijä IX (rekombinantti) kompleksi. Se ei sisällä kaikkia tietoja mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varoitukset, varotoimenpiteet, yhteisvaikutukset, haittavaikutukset, tai riskejä, joita voidaan soveltaa tekijä IX (rekombinantti) kompleksi. Tämä tieto ei ole erityisiä lääkäriin eikä se korvaa tietoja saamasi terveydenhuollon tarjoaja. Sinun täytyy keskustella terveydenhuollon tarjoajan täydelliset tiedot riskeistä ja etuja käyttämällä tekijä IX (rekombinantti) kompleksi.