tekijän V Leidenin oireita

Pain, Merkittävät turvotus, punoitus, lämpöä

Verihyytymä syvä laskimotukos

Hyytymä lähemmäs pintaa ihoa

Useimmat ihmiset, jotka ovat tekijän V Leidenin koskaan ilmenee merkkejä tai oireita. Ensimmäinen osoitus siitä, että olet häiriö voi olla kehitystä veritulpan (tromboosi).

Hyytymä, joka matkustaa keuhkoihin

Jotkut hyytymiä tehdä mitään vahinkoa ja katoavat omasta. Toiset voivat olla hengenvaarallisia. Oireita verihyytymän riippua siitä, missä se muodostaa sekä siitä, missä se kulkee.

Kun lääkäriin

Tämä tunnetaan syvä laskimotukos (DVT). Syvä laskimotukos ei saa aiheuttaa mitään oireita. Jos oireita esiintyy, ne vaivaavat jalat, kuten turvotusta nilkkojen ja jalat. Muita merkkejä ja oireita voivat olla

Tätä kutsutaan pinnallinen laskimotromboosi, laskimotulehdus tai tromboflebiitti. Oireet sisältävät

Tunnetaan keuhkoveritulpan, tämä tapahtuu, kun syvä laskimotukos hyytymä irtoaa ja kulkee oikealla puolella sydämesi keuhkojen, joissa se estää veren virtausta. Tämä voi olla hengenvaarallinen tilanne. Merkkejä ja oireita voivat olla

Hakeudu lääkäriin heti, jos

Mene lääkäriin, jos

Lämpöä, arkuutta tai kipua, usein tai ympärillä suoneen veren hyytymistä; Punoitus

Äkillinen hengenahdistus; rintakipu, kun hengitys, yskä, joka tuottaa verinen tai verinen yskös, nopea syke (takykardia)

On merkkejä tai oireita keuhkoveritulpan, kuten rintakipua tai epämukavuutta.; Olla merkkejä tai oireita syvä laskimotukos, kuten jalkojen kipua ja turvotusta.

Onko suvussa veritulppia tai jos perheenjäsenillä on tekijän V Leidenin. Kysy lääkäriltä riskeistä ja hyödyistä geenitestien varten häiriö., On ollut yksi tai useampi veren hyytymistä tapahtumista ilman ilmeistä syytä, varsinkin jos olet alle 50.