terve sydän elämän: välttää sydänsairaus

On hienoa, että haluat parantaa sydämen terveyttä. Älä ajattele, että sinun täytyy tehdä suuria muutoksia vaikuttaa sydämen terveyttä, vaikka. Pienetkin, perusvaiheet voi olla dramaattisia vaikutuksia.

Yksi suurimmista tippaa sydänsairauksien riski ilmenee, kun menet eläviltä liikunnan puute olemaan aktiivinen niin vähän kuin yksi tunti viikossa. On selvää, että aktiivisempi olet, sitä parempi. Mutta vain yksi kiinteä tunti liikuntaa aikana viikossa tekee eron.

Terveysalan ammattilaiset ovat kehittäneet Sydämen Plan. Koko suunnitelma sisältyy kirjasta “Healthy Heart for Life!” Mutta yksi tärkeimmistä viesteistä on, että jopa pienin askelin voi olla suuri ero.

Kaikki vaiheet aloittamiseen ovat kahden viikon “Quick Start” -osiossa kirjan nimeltään “Eat 5, Move 10, Sleep 8.” Tässä yhteenveto Sydämen Planin pikaopas

Kaikki nämä vinkit – Syö 5, Move 10, Sleep 8 – on tarkoitus yrittänyt kaksi viikkoa ennen kuin siirrytään entistä perustettu terve sydän suunnitelma. Mutta ei ole mitään vikaa jatkaa tätä pikaopas pidempään. Harkita yrittää muita hyvämaineinen ruokavalion ja liikunnan suunnitelmien tarjoamat American Heart Association ja valtion virastot. Lähtökohtana on päästä alkuun jotain ja pitää sitä.

Kanssa