terveyshyödyt kojelaudan syöminen suunnitelma

Kolme NHLBI rahoittama tutkimukset osoittivat terveyshyödyt DASH ruokavalio, kuten alentaa korkeaa verenpainetta ja LDL (huono) kolesterolin määrää veressä, ja muotoiltu lopullinen DASH syöminen suunnitelma suosituksia.

Kolme NHLBI rahoittama tutkimuksissa todettu seuraavat terveyshyödyt DASH ruokavalio.

Tämä-tutkimuksessa 459 aikuista, jotkut kanssa ja ilman vahvisti korkea verenpaine, ja verrattiin kolmea ruokavalion mukaan lukien 3,000 mg vuorokaudessa natriumia

tutkimustulokset

Yksikään suunnitelmat olivat kasvissyöjä tai käyttää erikoiselintarvikkeita. 2 viikon kuluttua, osallistujat, jotka lisätään hedelmien ja vihannesten tyypillinen amerikkalainen ruokavalio tai ne DASH ruokavalio oli alhaisemmat verenpaine kuin ne, jotka seurasivat tyypillinen amerikkalainen ruokavalio yksin. Kuitenkin osallistujien DASH ruokavalio oli suurin vaikutus alentavat korkeaa verenpainetta.

Seuranta raportit DASH tutkimus osoitti, että parantamisen lisäksi verenpaine, DASH ruokavalio alensi myös LDL-kolesterolipitoisuus. Korkea verenpaine ja kohonnut LDL-kolesteroli kaksi suurta riskitekijöitä sydän- ja verisuonitautiin.

Tämä tutkimus satunnaistettiin 412 osallistujat tyypillinen amerikkalainen ruokavalio tai DASH ruokavalio. Vaikka niiden annetaan ruokavalio, osallistujat seurattiin kuukauden korkealla päivittäinen natriumin taso (3,300 mg) ja kaksi alempaa päivittäinen natriumin taso (2300 mg ja 1500 mg). Vähentäminen päivittäin natrium alensi verenpainetta osallistujille joko ruokavaliosta. Kuitenkin verenpaine olivat alhaisempia osallistujien DASH ruokavalio vs. tyypillinen amerikkalainen ruokavalio. Verenpaine laski jokaisen vähentäminen natriumia. Nämä tulokset osoittivat, että alentamalla natriumin saanti ja syö DASH ruokavalio on edullisempaa alentaa verenpainetta kuin seuraavana DASH pelkällä ruokavaliolla.

Premier-tutkimuksessa 810 osallistujaa, jotka sijoitettiin kolmeen ryhmään alentaa verenpainetta, painoa ja parantaa terveyttä. Tietoihin sisältyvät

6 kuukauden jälkeen, verenpainetta laski kaikissa kolmessa ryhmässä. Kaksi ryhmää, jotka saivat neuvonta ja seurasi hoitosuunnitelma oli enemmän laihtuminen kuin neuvoja yksin -ryhmässä. Kuitenkin osallistujat perustettu hoitosuunnitelma, jotka seurasivat DASH ruokavalio oli suurin parannus verenpaine.