vapaa verenpaine koneita: ne ovat tarkkoja?

Julkinen verenpaine koneita, kuten todettu apteekeissa, voi antaa hyödyllistä tietoa verenpainetta, mutta ne voivat olla joitakin rajoituksia. Tarkkuus näistä koneista riippuu useista tekijöistä, kuten oikea mansettikoko ja asianmukaista käyttöä koskevat koneita. Kysy lääkäriltä neuvoa julkisilla verenpaine koneita.

Verenpaine rautoihin joidenkin julkisten verenpaineeseen koneita voi olla liian pieni tai liian suuri saada tarkka käsittelyssä jotkut ihmiset korkea verenpaine. Ottaa oikein sopiva ranneke on tärkeää, koska huonosti istuva hihansuut ei anna tarkkoja verenpainemittaukset.

On parasta olla verenpaine tarkastetaan lääketieteen laitoksen tai yhteisön seulontaohjelman kanssa koulutettu henkilökunta. Ennen diagnosoidaan tai hoidetaan korkea verenpaine, sinun täytyy olla verenpainetta mitattiin tunnetulla, tarkka väline lääkärin vastaanotolla useita erillisiä käyntejä.

Jos haluat tarkistaa verenpaineesi useammin, lääkäri voi opastaa sinua parhaiten seurata verenpainetta kotona. Home verenpaineen mittaus voi olla edullinen tapa saada säännöllisesti verenpaine lukemat. Etusivu verenpaine valvonta ei korvaa käyntiä lääkärin, ja kodin verenpainemittarit voi olla joitakin rajoituksia. Vaikka saat normaali lukemia, älä lopeta tai muuta lääkitystä tai muuttaa ruokavaliota keskustelematta ensin lääkärin kanssa.

Kanssa

käydä lääkärin